BURDUR’DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 03.04.2019 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Mevlüt Balcı (57) yönetimindeki 03 AAH 156 plakalı otomobil, Antalya-Burdur kara yolu Kuzköy Kavşağı'nda Mehmet Şahin'in (72) kullandığı 07 DU 155 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, sürücülerden Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan diğer sürücü Balcı ile otomobildeki Emine Şahin (71), Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Şahin de müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Balcı'nın ise Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.
Burdur'un Çeltikçi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Mevlüt Balcı (57) yönetimindeki 03 AAH 156 plakalı otomobil, Antalya-Burdur kara yolu Kuzköy Kavşağı'nda Mehmet Şahin'in (72) kullandığı 07 DU 155 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, sürücülerden Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan diğer sürücü Balcı ile otomobildeki Emine Şahin (71), Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Şahin de müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Balcı'nın ise Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.