BURDUR’DA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YARDIM ELİ

Gündem 09.01.2021 - 10:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YARDIM ELİ

Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Kömür Yardımı Yapıldı…
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, hayırseverlerin desteği ile, Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Kömür Yardımı Yaptı.   Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimizdeki hayırsever iş adamlarımızın desteği ile Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlilerimiz ve mahalle muhtarlarımızın ortak çalışmaları sonucu, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömür yardımları tüm hızıyla devam ediyor. Birlikte daha güçlüyüz." ifadeleri kullanıldı.    
Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Kömür Yardımı Yapıldı…

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, hayırseverlerin desteği ile, Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Kömür Yardımı Yaptı.

 

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimizdeki hayırsever iş adamlarımızın desteği ile Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlilerimiz ve mahalle muhtarlarımızın ortak çalışmaları sonucu, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömür yardımları tüm hızıyla devam ediyor. Birlikte daha güçlüyüz." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.