BURDUR’DA HIDIRELLEZ KUTLANDI

Gündem 07.05.2022 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’DA HIDIRELLEZ KUTLANDI

BURDUR’DA HIDIRELLEZ KUTLANDI
Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Susuz köyünde Hıdırellez, kutlandı.   Kavakdibi Mesire alanında sabahın erken saatlerinden toplanan köylüler, Kur’an-ı Kerim tilavetine katıldı. Susuz Köyü Muhtarlığı ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte yaklaşık 2 bin kişiye yemek ikramında bulunuldu.   Muhtar Mehmet Dilek, şenlikte yaptığı konuşmada Hıdırellez’in köylerinde yaklaşık 100 yıldır kutlandığını söyledi. Salgından dolayı şenliğin 2 yıldır yapılmadığını belirten Dilek, “Biz ecdadımızdan bu bayrağı, devraldık. Bundan sonra gelecek nesiller inşallah etkinliği devam ettirecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hıdırellez’imiz hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.  
BURDUR’DA HIDIRELLEZ KUTLANDI

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Susuz köyünde Hıdırellez, kutlandı.

 

Kavakdibi Mesire alanında sabahın erken saatlerinden toplanan köylüler, Kur’an-ı Kerim tilavetine katıldı.

Susuz Köyü Muhtarlığı ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte yaklaşık 2 bin kişiye yemek ikramında bulunuldu.

 

Muhtar Mehmet Dilek, şenlikte yaptığı konuşmada Hıdırellez’in köylerinde yaklaşık 100 yıldır kutlandığını söyledi.

Salgından dolayı şenliğin 2 yıldır yapılmadığını belirten Dilek, “Biz ecdadımızdan bu bayrağı, devraldık. Bundan sonra gelecek nesiller inşallah etkinliği devam ettirecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hıdırellez’imiz hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.