BURDUR’DA FETÖ OPERASYONU

Asayiş 20.04.2018 - 14:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA FETÖ OPERASYONU

Burdur’da gaybubet evinde 2 kişi ve diğer FETÖ ile ilişiği bulunan evlerde 4 kişi olmak üzere toplam 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan basın açıklamasına göre haklarında yakalama kararı verilen kişiler gözaltına alınanlar arasında. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı imzasıyla yayınlanan basın açıklaması şöyle:          “Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Burdur Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü personelince yapılan takip ve araştırmalar sonucunda, Burdur İl Merkezinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evi olarak kullandığı iki ev tespit edilmiş olup, söz konusu evlere 20/04/2018 günü sabah erken saatlerde yapılan eş zamanlı operasyonda, aralarında çeşitli illerden haklarında yakalama kararı verilmiş örgüt mensuplarının da bulunduğu 6 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır.             Söz konusu şüphelilerin üçünün üzerinde başkaları adına düzenlenmiş sahte kimlikler ve saklandıkları evlerde yapılan aramalarda da kapalı zarf içinde çeşitli miktarlarda altın, Türk Lirası ve döviz ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Burdur’da gaybubet evinde 2 kişi ve diğer FETÖ ile ilişiği bulunan evlerde 4 kişi olmak üzere toplam 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan basın açıklamasına göre haklarında yakalama kararı verilen kişiler gözaltına alınanlar arasında.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı imzasıyla yayınlanan basın açıklaması şöyle:

         “Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Burdur Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü personelince yapılan takip ve araştırmalar sonucunda, Burdur İl Merkezinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evi olarak kullandığı iki ev tespit edilmiş olup, söz konusu evlere 20/04/2018 günü sabah erken saatlerde yapılan eş zamanlı operasyonda, aralarında çeşitli illerden haklarında yakalama kararı verilmiş örgüt mensuplarının da bulunduğu 6 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

          Söz konusu şüphelilerin üçünün üzerinde başkaları adına düzenlenmiş sahte kimlikler ve saklandıkları evlerde yapılan aramalarda da kapalı zarf içinde çeşitli miktarlarda altın, Türk Lirası ve döviz ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.