Burdur'da FETÖ’NÜN Gaybubet evine baskın: 2 gözaltı

Asayiş 11.05.2018 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da FETÖ’NÜN Gaybubet evine baskın: 2 gözaltı

Burdur'da FETÖ’NÜN Gaybubet evine baskın: 2 gözaltı
Burdur'da FETÖ/PDY üyelerinin gizlendiği Gaybubet evine düzenlenen operasyonda, biri kadın 2 kişi yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı. Operasyonda örgütün öğrencilerden sorumlu imamı olduğu belirlenen ve örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock' kullandığı tespit edilen F.S. ve A.S. gizlendikleri Gaybubet evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramada İ.Y. ve R.Y. adında düzenlenmiş sahte kimlikler, 3 cep telefonu, 4 sim kart, 2 mobil wi-fi, 1 flash bellek, 1 dizüstü bilgisayar, 7 bin 500 TL ile bir miktar altın takı ele geçirildi. Şüpheliler sorguları yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 
Burdur'da FETÖ’NÜN Gaybubet evine baskın: 2 gözaltı

Burdur'da FETÖ/PDY üyelerinin gizlendiği Gaybubet evine düzenlenen operasyonda, biri kadın 2 kişi yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı. Operasyonda örgütün öğrencilerden sorumlu imamı olduğu belirlenen ve örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock' kullandığı tespit edilen F.S. ve A.S. gizlendikleri Gaybubet evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramada İ.Y. ve R.Y. adında düzenlenmiş sahte kimlikler, 3 cep telefonu, 4 sim kart, 2 mobil wi-fi, 1 flash bellek, 1 dizüstü bilgisayar, 7 bin 500 TL ile bir miktar altın takı ele geçirildi. Şüpheliler sorguları yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.