BURDUR’DA EŞİNİ ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Asayiş 09.04.2022 - 21:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’DA EŞİNİ ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

BURDUR’DA EŞİNİ ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI
Burdur’da ayrı yaşadığı eşini iş yerinde tüfekle öldüren ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serhan S. nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Burdur’da Atatürk Caddesi’nde dönerci işleten eşini tüfekle vurduktan sonra polis ekiplerince gözaltına alınan zanlı Serhan S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Serhan S.’nin polis merkezindeki ifadesinde, “Uyuşturucu tedavisi görüyordum. Boşanma aşamasındaydık. Eşim evi terk etti. Ben de babamın evinde yaşıyordum. Uzaklaştırma kararı da aldırınca çocuğumu göremedim. Psikolojim bozuldu. Pişmanım” dediği belirtildi. Polis gözetiminde adliyeye getirilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Serhan S. mahkeme heyeti tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.  
BURDUR’DA EŞİNİ ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Burdur’da ayrı yaşadığı eşini iş yerinde tüfekle öldüren ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serhan S. nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Burdur’da Atatürk Caddesi’nde dönerci işleten eşini tüfekle vurduktan sonra polis ekiplerince gözaltına alınan zanlı Serhan S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Serhan S.’nin polis merkezindeki ifadesinde, “Uyuşturucu tedavisi görüyordum. Boşanma aşamasındaydık. Eşim evi terk etti. Ben de babamın evinde yaşıyordum. Uzaklaştırma kararı da aldırınca çocuğumu göremedim. Psikolojim bozuldu. Pişmanım” dediği belirtildi.

Polis gözetiminde adliyeye getirilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Serhan S. mahkeme heyeti tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.