BURDUR'DA DURDURULAN ARAÇTA UYUŞTURUCU BULUNDU

Asayiş 28.09.2020 - 17:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA DURDURULAN ARAÇTA UYUŞTURUCU BULUNDU

Burdur merkezde durdurulan bir araçta yapılan aramada 30.90 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan Ö.F.A ve H.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve üretimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından, ilimiz merkezinde, durdurulan bir araçta yapılan aramada; 30.90 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan Ö.F.A ve H.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.   Haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında soruşturma başlatılan şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.        
Burdur merkezde durdurulan bir araçta yapılan aramada 30.90 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan Ö.F.A ve H.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve üretimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

 

Bu kapsamda İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından, ilimiz merkezinde, durdurulan bir araçta yapılan aramada; 30.90 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan Ö.F.A ve H.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.

 

Haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında soruşturma başlatılan şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

   
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.