Burdur’da Dolu Dolu Turizm Haftası

Gündem 17.04.2017 - 12:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da Dolu Dolu Turizm Haftası

Burdur’da Turizm Haftası etkinlikleri birbirinden renkli aktiviteler ile kutlandı.
Cumhuriyet meydanında çelenk töreni ile başlayan program daha sonra halk oyunları eşliğinde folklör gösterisi ile devam etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada kültürün motiflerini ve turizme faydalarını ön plana çıkardı. Konuşmanın ardından tüm davetliler ve katılımcı vatandaşlar cumhuriyet meydanında kurulan stantlara davet edildi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Lisesi, Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Varollar A.Ş ve de İl Kültür Turizm Müdürlüğünün birlikte organize ettiği faaliyet programında burdur şişi ikramı, öğrencilerin en iyi servis ve meyve tabağı süsleme yarışması yer aldı. Programa Burdur Valiliği başta olmak üzere İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve diğer müdürlüklerin katılımı da sağlandı. Burdur’da dolu dolu bir turizm haftasının yaşanmasını amaçlayan bu aktivitelerde hem Burdur’un yöresel özellikleri tanıtılmış oldu hem de kentteki turizm potansiyeli vitrine çıkarıldı. Programa katılan protokol mensupları ve vatandaşlarda bu aktivitelerde yer alarak renk katmış oldu. Hızlı Servis yarışması derece alanlar:  1. Günan Darcan 2. Aycan Açıkbaş 3. Büşra Özen Meyve Tabağı Süsleme Derece Alanlar:  1. Adem Akgün 2. Emre Yapıcı 3. Evin Okçu
Burdur’da Turizm Haftası etkinlikleri birbirinden renkli aktiviteler ile kutlandı.

Cumhuriyet meydanında çelenk töreni ile başlayan program daha sonra halk oyunları eşliğinde folklör gösterisi ile devam etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada kültürün motiflerini ve turizme faydalarını ön plana çıkardı. Konuşmanın ardından tüm davetliler ve katılımcı vatandaşlar cumhuriyet meydanında kurulan stantlara davet edildi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Lisesi, Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Varollar A.Ş ve de İl Kültür Turizm Müdürlüğünün birlikte organize ettiği faaliyet programında burdur şişi ikramı, öğrencilerin en iyi servis ve meyve tabağı süsleme yarışması yer aldı. Programa Burdur Valiliği başta olmak üzere İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve diğer müdürlüklerin katılımı da sağlandı.

Burdur’da dolu dolu bir turizm haftasının yaşanmasını amaçlayan bu aktivitelerde hem Burdur’un yöresel özellikleri tanıtılmış oldu hem de kentteki turizm potansiyeli vitrine çıkarıldı. Programa katılan protokol mensupları ve vatandaşlarda bu aktivitelerde yer alarak renk katmış oldu.

Hızlı Servis yarışması derece alanlar: 

1. Günan Darcan

2. Aycan Açıkbaş

3. Büşra Özen

Meyve Tabağı Süsleme Derece Alanlar: 

1. Adem Akgün

2. Emre Yapıcı

3. Evin Okçu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.