BURDUR'DA CUMHUR İTTİFAKI TOPLANDI

Gündem 05.11.2021 - 12:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR'DA CUMHUR İTTİFAKI TOPLANDI

BURDUR'DA CUMHUR İTTİFAKI TOPLANDI
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı grup toplantısının yapıldığını duyurdu.     Burdur'da AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı toplantısı yapılarak, yapılacak çalışmalar istişare edildi. İl genel meclisi Kasım Ayı Grup toplantısını MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleriyle birlikte yaptıklarını belirten Başkan Volkan Mengi, "Kasım ayında yoğun bütçe görüşmeleri başlıyor. Aldığımız kararlar Burdur’umuza ve köylerimize hayırlı olur inşallah. MHP il başkanıma ve Meclis Üyelerimize gayretlerinden ötürü çok teşekkür ederim…" ifadelerini kullandı.    
BURDUR'DA CUMHUR İTTİFAKI TOPLANDI

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı grup toplantısının yapıldığını duyurdu.

 

 

Burdur'da AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı toplantısı yapılarak, yapılacak çalışmalar istişare edildi.

İl genel meclisi Kasım Ayı Grup toplantısını MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleriyle birlikte yaptıklarını belirten Başkan Volkan Mengi, "Kasım ayında yoğun bütçe görüşmeleri başlıyor. Aldığımız kararlar Burdur’umuza ve köylerimize hayırlı olur inşallah. MHP il başkanıma ve Meclis Üyelerimize gayretlerinden ötürü çok teşekkür ederim…" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.