BURDUR’DA COVİD-19 AŞISI VURULMAYA BAŞLADI

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 14.01.2021 - 12:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA COVİD-19 AŞISI VURULMAYA BAŞLADI

Aşılar illere dağıtıldı ve aşılamalar sağlık çalışanlarından olmak üzere başladı…
Burdur'da COVID-19 Aşılamaları başladı. İlk aşıyı İl Sağlık Müdürü oldu.     Türkiye'nin de Çin ile yaptığı anlaşma sonucunda ülkemize ulaşan aşılar illere dağıtıldı ve aşılamalar sağlık çalışanlarından olmak üzere başladı. Konuyla ilgili olarak Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ile yaptığımız görüşmede Ongun, "Aşılama sürecimiz Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi sağlık çalışanlarımızdan başladı. Toplamda 20 odada hafta içi ve hafta sonu olmak üzere günde 16 saat esasına göre aşılamalarımız devam edecek. Süreç ilimizde de sabahtan bu yana sorunsuz bir şekilde devam etmekte. İl Sağlık Müdürümüz ve ben de aşımızı olduk. Bazı çevrelerde dillendirildiği gibi aşının güvenilirliği konusunda hiç bir sıkıntı bulunmuyor. Bakanlığımızın hazırladığı takvim sonucunda vatandaşlarımzın da aşılamaları başlayacaktır. Yaklaşık 1 yıldır süren zorlu bir sürecin sonuna yaklaşmanın ilk adımına başladık. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun"  ifadelerini kullandı.    
Aşılar illere dağıtıldı ve aşılamalar sağlık çalışanlarından olmak üzere başladı…

Burdur'da COVID-19 Aşılamaları başladı. İlk aşıyı İl Sağlık Müdürü oldu.

 

 

Türkiye'nin de Çin ile yaptığı anlaşma sonucunda ülkemize ulaşan aşılar illere dağıtıldı ve aşılamalar sağlık çalışanlarından olmak üzere başladı.

Konuyla ilgili olarak Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ile yaptığımız görüşmede Ongun, "Aşılama sürecimiz Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi sağlık çalışanlarımızdan başladı. Toplamda 20 odada hafta içi ve hafta sonu olmak üzere günde 16 saat esasına göre aşılamalarımız devam edecek. Süreç ilimizde de sabahtan bu yana sorunsuz bir şekilde devam etmekte. İl Sağlık Müdürümüz ve ben de aşımızı olduk. Bazı çevrelerde dillendirildiği gibi aşının güvenilirliği konusunda hiç bir sıkıntı bulunmuyor. Bakanlığımızın hazırladığı takvim sonucunda vatandaşlarımzın da aşılamaları başlayacaktır. Yaklaşık 1 yıldır süren zorlu bir sürecin sonuna yaklaşmanın ilk adımına başladık. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun"  ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.