Burdur’da CHP’liler dolu felaketinden etkilenen çiftçi ve üreticileri ziyaret etti.

Gündem 17.06.2020 - 18:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da CHP’liler dolu felaketinden etkilenen çiftçi ve üreticileri ziyaret etti.

Burdur’da CHP’liler dolu felaketinden etkilenen çiftçi ve üreticileri ziyaret etti
  CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Açar, Hasan Yalçın, CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen ve Çatağıl Köyü Muhtarı Muzaffer Akkoç geçtiğimiz günlerde İnsuyu havzasında dolu felaketinden etkilenen çiftçi ve üreticileri ziyaret etti. Mahsullerini önce soğuk vuran, ardından dolu ve yağış felaketi yaşayan çiftçi ve üreticilerin dertlerini dinlediklerini belirten Burdur Cumhuriyet Halk Partililer; “Sigorta yok, millet kendi sigortasını yatıramıyor, tohum ithal, tekrar ekse en az 30 az hasat yapacak, çaresiz devletten bir el bir çözüm bekliyor. Çiftçimizin mağduriyetinin giderilmesi konusunda bazı adımlar atılmış ama yetersiz. Çiftçi ürününün bir kısmını kurtarsa bile alacağı mahsulde eksiklikler yaşayacak acilen çiftçimizin bu mağduriyetlerine de çözüm bulunmalı CHP olarak her zaman çiftçimizin yanındayız” dediler.
Burdur’da CHP’liler dolu felaketinden etkilenen çiftçi ve üreticileri ziyaret etti

 

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Açar, Hasan Yalçın, CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen ve Çatağıl Köyü Muhtarı Muzaffer Akkoç geçtiğimiz günlerde İnsuyu havzasında dolu felaketinden etkilenen çiftçi ve üreticileri ziyaret etti.

Mahsullerini önce soğuk vuran, ardından dolu ve yağış felaketi yaşayan çiftçi ve üreticilerin dertlerini dinlediklerini belirten Burdur Cumhuriyet Halk Partililer; “Sigorta yok, millet kendi sigortasını yatıramıyor, tohum ithal, tekrar ekse en az 30 az hasat yapacak, çaresiz devletten bir el bir çözüm bekliyor. Çiftçimizin mağduriyetinin giderilmesi konusunda bazı adımlar atılmış ama yetersiz. Çiftçi ürününün bir kısmını kurtarsa bile alacağı mahsulde eksiklikler yaşayacak acilen çiftçimizin bu mağduriyetlerine de çözüm bulunmalı CHP olarak her zaman çiftçimizin yanındayız” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.