BURDUR'DA BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 30.07.2021 - 16:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

BURDUR'DA BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI
Normalleşme sürecinin başlaması ile beraber tekrardan yayılım gösteren Covid-19 Delta varyantı ile birlikte Türkiye genelinde vaka sayıları yeniden artmaya başladı.     Artan vaka sayıları Burdur'da da kendini gösteriyor. Burdur'un Çeltikçi ilçesine bağlı Sülemiş Köyünde Covid-19 vaka sayısının artması, buna bağlı olarak temaslı sayısındaki ciddi artış sebebiyle karantina uygulaması başlatıldı. Sülemiş Köyünde giriş ve çıkışlar Jandarma ekiplerinin kontrolü altında karantinaya alındı.  
BURDUR'DA BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Normalleşme sürecinin başlaması ile beraber tekrardan yayılım gösteren Covid-19 Delta varyantı ile birlikte Türkiye genelinde vaka sayıları yeniden artmaya başladı.

 

 

Artan vaka sayıları Burdur'da da kendini gösteriyor.

Burdur'un Çeltikçi ilçesine bağlı Sülemiş Köyünde Covid-19 vaka sayısının artması, buna bağlı olarak temaslı sayısındaki ciddi artış sebebiyle karantina uygulaması başlatıldı. Sülemiş Köyünde giriş ve çıkışlar Jandarma ekiplerinin kontrolü altında karantinaya alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.