Burdur'da bir Belde Karantinaya alındı

Gündem 07.04.2020 - 12:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da bir Belde Karantinaya alındı

Burdur'da bir Belde Karantinaya alındı
Burdur'un Çavdır ilçesi Söğüt beldesinde  bir ailede covid 19 vakası tespit edillerek  ailenin temaslı olduğu kişilerin diğer yerleşim yerleriyle irtibatını önlemek amacıyla  İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile Belde karantina altına alındı  Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre  Çavdır İlçemize bağlı Söğüt Beldemizde bir ailede covid 19 vakası tespit edilmiş olup ailenin temaslı olduğu kişilerin diğer yerleşim yerleriyle irtibatını önlemek için tedbir amaçlı olarak İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile Belde karantina altına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Burdur'da bir Belde Karantinaya alındı

Burdur'un Çavdır ilçesi Söğüt beldesinde  bir ailede covid 19 vakası tespit edillerek  ailenin temaslı olduğu kişilerin diğer yerleşim yerleriyle irtibatını önlemek amacıyla  İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile Belde karantina altına alındı 

Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 

Çavdır İlçemize bağlı Söğüt Beldemizde bir ailede covid 19 vakası tespit edilmiş olup ailenin temaslı olduğu kişilerin diğer yerleşim yerleriyle irtibatını önlemek için tedbir amaçlı olarak İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile Belde karantina altına alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.