BURDUR’DA BEKLENEN MÜJDEYİ MİLLETVEKİLLERİ VERDİ

Gündem 06.07.2019 - 11:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA BEKLENEN MÜJDEYİ MİLLETVEKİLLERİ VERDİ

İLERİ ARITMA TESİSİ İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Avrupa Yatırım Bankası kredisi ile yapılacak olan Burdur İleri Arıtma Tesisi ile ilgili açıklamada bulundular. Kentsel Altyapı Projeleri 1 kapsamında Burdur Belediyesi ile İller Bankası arasında kredi anlaşması sonrası devam eden süreç ve ihale tarihi ile ilgili açıklamada bulunan Burdur Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ “Kentsel Altyapı Projeleri I” kapsamında, Burdur Belediyesi ile İller Bankası arasında 13.06.2016 tarihinde Alt Kredi Anlaşması imzalanmış olup, 11,5 Milyon Avro kredi Avrupa Yatırım Bankası (AYB) finansmanı sağlanmıştı. Burdur İleri Arıtma Tesisi kapsamında 27.000m3/gün kapasitesinde inşaatı yaptırılacak olup, işin süresi 600 takvim günüdür.” açıklamasında bulundular.   “İHALE DÖKÜMANLARI ONAYLANDI” Avrupa Yatırım Bankası tarafından ihale ile ilgili dökümanların onaylanarak ihale tarihinin belli olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Hazırlanan ihale dokümanları; 28.02.2019 tarihinde Avrupa Yatırım Bankası ile paylaşılmış olup, yapılan görüşmeler sonucunda 04.07.2019 tarihinde onaylanmıştır. Yapım işinin ihale ilanı 11.07.2019 tarihinde yayınlanacak olup, yapım işinin teklifleri ise 29.08.2019 tarihinde alınacaktır. Tekliflerin değerlendirilmesinden sonra Avrupa Yatırım Bankasının onayına müteakip Ekim ayı içerisinde sözleşmenin imzalanması öngörülmektedir.” şeklinde açıklama yaptılar.   “BURDUR’A YAPILACAK OLAN HER YATIRIM ARKASINDAYIZ” Burdur Milletvekilleri olarak Burdur’a yapılacak olan her Yatırımın arkadasında olduklarını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur’umuzda yapılacak, hemşehrilerimizin yararına olan her yatırımın destekçisi olmaya AK Parti teşkilatlarımızla birlikte devam edeceğiz. 31 Mart Seçimlerinde Vekilleri ve Partimizi Suçlayanlar,Her Mahalle Konuşmalarında Bir El Dokundu Kredimiz Engellendi diye Yalana Başvurmuşlardı Halbuki Kendileri videolarını yayınladığımız  konuşmalarında Avrupa Yatırım Bankasının Mevzuaatından Kaynaklanan 2 Yıllık Gecikmeler olduğunu Bizzat Kendileri Söylemişlerdir.Seçim boyunca bu aymazlıklarını sürdürmüşlerdi.Ayrıca İleri Arıtma Yapılması Durumunda Arıtılmış Suyun hem Burdur Gölüne Hemde Sulamada Kullanacak Olması Önem arzedecektir. İller Bankası Genel Müdürü ve İller Bankası Yönetim Kurulununda Bu Sürecin Hızlanmasında Katkı ve Destek verdiklerinden dolayı teşekkür ederiz.  2002 yılından bu tarafa AK Parti İktidarlarımızla Burdur’umuza birçok yatırımı kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Bakanlarımızla destekleriyle Burdur’umuza yeni Projeler kazandırmaya devam edeceğiz.”dediler. 
İLERİ ARITMA TESİSİ İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Avrupa Yatırım Bankası kredisi ile yapılacak olan Burdur İleri Arıtma Tesisi ile ilgili açıklamada bulundular.

Kentsel Altyapı Projeleri 1 kapsamında Burdur Belediyesi ile İller Bankası arasında kredi anlaşması sonrası devam eden süreç ve ihale tarihi ile ilgili açıklamada bulunan Burdur Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ “Kentsel Altyapı Projeleri I” kapsamında, Burdur Belediyesi ile İller Bankası arasında 13.06.2016 tarihinde Alt Kredi Anlaşması imzalanmış olup, 11,5 Milyon Avro kredi Avrupa Yatırım Bankası (AYB) finansmanı sağlanmıştı. Burdur İleri Arıtma Tesisi kapsamında 27.000m3/gün kapasitesinde inşaatı yaptırılacak olup, işin süresi 600 takvim günüdür.” açıklamasında bulundular.
 

“İHALE DÖKÜMANLARI ONAYLANDI”

Avrupa Yatırım Bankası tarafından ihale ile ilgili dökümanların onaylanarak ihale tarihinin belli olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Hazırlanan ihale dokümanları; 28.02.2019 tarihinde Avrupa Yatırım Bankası ile paylaşılmış olup, yapılan görüşmeler sonucunda 04.07.2019 tarihinde onaylanmıştır. Yapım işinin ihale ilanı 11.07.2019 tarihinde yayınlanacak olup, yapım işinin teklifleri ise 29.08.2019 tarihinde alınacaktır. Tekliflerin değerlendirilmesinden sonra Avrupa Yatırım Bankasının onayına müteakip Ekim ayı içerisinde sözleşmenin imzalanması öngörülmektedir.” şeklinde açıklama yaptılar.

 

“BURDUR’A YAPILACAK OLAN HER YATIRIM ARKASINDAYIZ”

Burdur Milletvekilleri olarak Burdur’a yapılacak olan her Yatırımın arkadasında olduklarını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur’umuzda yapılacak, hemşehrilerimizin yararına olan her yatırımın destekçisi olmaya AK Parti teşkilatlarımızla birlikte devam edeceğiz. 31 Mart Seçimlerinde Vekilleri ve Partimizi Suçlayanlar,Her Mahalle Konuşmalarında Bir El Dokundu Kredimiz Engellendi diye Yalana Başvurmuşlardı Halbuki Kendileri videolarını yayınladığımız  konuşmalarında Avrupa Yatırım Bankasının Mevzuaatından Kaynaklanan 2 Yıllık Gecikmeler olduğunu Bizzat Kendileri Söylemişlerdir.Seçim boyunca bu aymazlıklarını sürdürmüşlerdi.Ayrıca İleri Arıtma Yapılması Durumunda Arıtılmış Suyun hem Burdur Gölüne Hemde Sulamada Kullanacak Olması Önem arzedecektir. İller Bankası Genel Müdürü ve İller Bankası Yönetim Kurulununda Bu Sürecin Hızlanmasında Katkı ve Destek verdiklerinden dolayı teşekkür ederiz.  2002 yılından bu tarafa AK Parti İktidarlarımızla Burdur’umuza birçok yatırımı kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Bakanlarımızla destekleriyle Burdur’umuza yeni Projeler kazandırmaya devam edeceğiz.”dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.