Burdur’da 6 şüpheli yakalandı

Asayiş 18.07.2018 - 11:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da 6 şüpheli yakalandı

Burdur’da jandarma ekipleri 6 şüpheliyi yakaladı
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen asayiş operasyonlarında uyuşturucu madde, tarihi eser ve tabanca fişeği gibi çeşitli suç teşkil eden maddeler ele geçirildi ve aynı anda 13 adrese eşzamanlı baskın yapılarak 6 şüpheli yakalandı.     Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’nın imzasıyla konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle: “Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yürütülen teknik ve fiziki takibi soruşturma çerçevesinde, 17/07/2018 günü ilimizdeki 13 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, muhtelif evsaf ve gramajda çok sayıda uyuşturucu madde ile 39 adet tabanca fişeği, 1 adet tarihi eser niteliğindeki sikke, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş ve yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Burdur’da jandarma ekipleri 6 şüpheliyi yakaladı

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen asayiş operasyonlarında uyuşturucu madde, tarihi eser ve tabanca fişeği gibi çeşitli suç teşkil eden maddeler ele geçirildi ve aynı anda 13 adrese eşzamanlı baskın yapılarak 6 şüpheli yakalandı.

 

 

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’nın imzasıyla konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

“Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yürütülen teknik ve fiziki takibi soruşturma çerçevesinde, 17/07/2018 günü ilimizdeki 13 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, muhtelif evsaf ve gramajda çok sayıda uyuşturucu madde ile 39 adet tabanca fişeği, 1 adet tarihi eser niteliğindeki sikke, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş ve yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.