Burdur’da 50 kilo 340 gram uyuşturucu ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2018 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da 50 kilo 340 gram uyuşturucu ele geçirildi

Burdur’da yol uygulamasından kaçan bir araçta 50 kilo 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Burdur Emniyet Müdürlüğü Çavdır Bölge Trafik ekipleri, Kayacık köyünde gerçekleştirilen trafik uygulamasından kaçan aracın peşine düştü. Jandarma ekipleri tarafından yapılan takiple kaçan araç ve beraber hareket ettiği tespit edilen diğer araç Bayır Mahallesi Kavşağı yakınlarında yakalandı. Gölhisar Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada bir araçta 50 kilo 340 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili M.Z.Y, Ö.A. ve E.S.N. gözaltına alınırken, firari durumda bulunan O.T. ve O.A.’nın ise yakalanması için çalışma başlatıldı.
Burdur’da yol uygulamasından kaçan bir araçta 50 kilo 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Burdur Emniyet Müdürlüğü Çavdır Bölge Trafik ekipleri, Kayacık köyünde gerçekleştirilen trafik uygulamasından kaçan aracın peşine düştü. Jandarma ekipleri tarafından yapılan takiple kaçan araç ve beraber hareket ettiği tespit edilen diğer araç Bayır Mahallesi Kavşağı yakınlarında yakalandı. Gölhisar Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada bir araçta 50 kilo 340 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili M.Z.Y, Ö.A. ve E.S.N. gözaltına alınırken, firari durumda bulunan O.T. ve O.A.’nın ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.