Burdur'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

20.05.2018 - 11:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Burdur Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Konseri düzenlendi.
Burdur Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Konseri düzenlendi.   Köprübaşı’nda toplanan binlerce Burdurlu Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü. Atatürk ve Türk bayrakları, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’, ‘Türkiye laiktir laik kalacak’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde slogan attı. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Burdurluların bayramını kutlayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Öncelikle çifte bayram yaşayan Galatasaraylıları kutluyorum. Biz eğer güçlü olursak, biz eğer kolkola girebilirsek, biz eğer milli bayramlarımızda bu alanlarda hep birlikte olabilirsek bizim sırtımızı kimse yere getiremez. Değerli gençler tam 99. Yıl önce Ulu önder Atatürk öyle bir yola çıktı ki bizler bugün bu alanlardayız ve bize görev ve vazifeler verdi. ‘Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir’ dedi. Bizim burada en büyük görevimiz burada oğlum, yeğenim ve çocuklarımız var sizler varsınız. Onun için onlar için sizler için  bu ülke için hepimiz kolkola girmek zorundayız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz’in konuşmasından sonra Türkiye'nin en önde gelen gruplarından olan Zakkum Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşatarak en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sonunda Başkan Ercengiz, grup Zakkum’a çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.
Burdur Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Konseri düzenlendi.

Burdur Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Konseri düzenlendi.  

Köprübaşı’nda toplanan binlerce Burdurlu Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü. Atatürk ve Türk bayrakları, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’, ‘Türkiye laiktir laik kalacak’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde slogan attı.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Burdurluların bayramını kutlayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Öncelikle çifte bayram yaşayan Galatasaraylıları kutluyorum. Biz eğer güçlü olursak, biz eğer kolkola girebilirsek, biz eğer milli bayramlarımızda bu alanlarda hep birlikte olabilirsek bizim sırtımızı kimse yere getiremez. Değerli gençler tam 99. Yıl önce Ulu önder Atatürk öyle bir yola çıktı ki bizler bugün bu alanlardayız ve bize görev ve vazifeler verdi. ‘Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir’ dedi. Bizim burada en büyük görevimiz burada oğlum, yeğenim ve çocuklarımız var sizler varsınız. Onun için onlar için sizler için  bu ülke için hepimiz kolkola girmek zorundayız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz’in konuşmasından sonra Türkiye'nin en önde gelen gruplarından olan Zakkum Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşatarak en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser sonunda Başkan Ercengiz, grup Zakkum’a çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.