Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı’dan Vali Yılmaz’a Ziyaret

Gündem 01.08.2017 - 12:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı’dan Vali Yılmaz’a Ziyaret

Burdur Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı’dan Vali Yılmaz’a Ziyaret
  Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta iken Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Burdur’a atanan Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı görevine başladı. Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Vali Yılmaz, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Bir süre Vali Yılmaz’la makamında görüşerek sohbet eden Başsavcı Yağcı, gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Valilikten ayrıldı.  
Burdur Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı’dan Vali Yılmaz’a Ziyaret

 

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta iken Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Burdur’a atanan Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı görevine başladı.

Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Vali Yılmaz, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.

Bir süre Vali Yılmaz’la makamında görüşerek sohbet eden Başsavcı Yağcı, gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Valilikten ayrıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.