BURDUR “ÇOCUK DESTEK MERKEZİ “YAPIM İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Gündem 14.11.2020 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR “ÇOCUK DESTEK MERKEZİ “YAPIM İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan Çocuk Destek Merkezinin ihale tarihi belli oldu...
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan Çocuk Destek Merkezinin ihale tarihi ile ilgili açıklamada bulundular.   16.12.2020’de İHALEYE ÇIKIYOR Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında yatırım programına alınan Burdur Çocuk Destek Merkezi 1 Adet İdari Bina115278 m2 3 Adet yaşam evi 126735 m2 Güvenlik kulübesi ve çevre düzenlemesi yapımı ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ihaleye çıkarıldı. İhale tarihi 16.12.2020’de gerçekleştirilecektir. Merkez ve 10 İlçemizde yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burdur’umuza hayırlı olsun. Açıklamasında bulundular.  
Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan Çocuk Destek Merkezinin ihale tarihi belli oldu...

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan Çocuk Destek Merkezinin ihale tarihi ile ilgili açıklamada bulundular.

 

16.12.2020’de İHALEYE ÇIKIYOR

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında yatırım programına alınan Burdur Çocuk Destek Merkezi 1 Adet İdari Bina115278 m2 3 Adet yaşam evi 126735 m2 Güvenlik kulübesi ve çevre düzenlemesi yapımı ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ihaleye çıkarıldı. İhale tarihi 16.12.2020’de gerçekleştirilecektir. Merkez ve 10 İlçemizde yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burdur’umuza hayırlı olsun. Açıklamasında bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.