BURDUR CHP TEMAYÜLE GİTTİ

Siyaset 29.03.2015 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR CHP TEMAYÜLE GİTTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Örgütü, 2015 Genel Seçimleri için temayüle gitti.
CHP Burdur Örgütü, 2015 genel seçimlerinde milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yaptı. Belediye Sergi ve Konferans Salonunda sabah saatlerinden itibaren başlayan temayülde CHP üyelerinin oyları milletvekili aday sıralamasını belirleyecek. Temayül için gereken tüm resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından salondaki masalarda görevliler, görevlilerin önünde şeffaf renkli sandıklar ve oy kullanma kabinleri hazırlanıp, oy kullanma işlemine başlandı. Burdur ili genelinden Temayül seçim kâğıdı ile salona gelen üyeler, milletvekili aday sıralamasını belirleyecek. CHP Burdur genelinde şu kişiler milletvekili adaylığı için yarışıyor: Turan İş, Recep Mutlucan, Ramazan Kerim Özkan, Süleyman Solmaz, Okan Kurd, Süleyman Erman, Yusuf Yalvaç, Kadir Koç, Osman Gök, Mehmet İzgi ve Mehmet Göker. 
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Örgütü, 2015 Genel Seçimleri için temayüle gitti.

CHP Burdur Örgütü, 2015 genel seçimlerinde milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yaptı. Belediye Sergi ve Konferans Salonunda sabah saatlerinden itibaren başlayan temayülde CHP üyelerinin oyları milletvekili aday sıralamasını belirleyecek. Temayül için gereken tüm resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından salondaki masalarda görevliler, görevlilerin önünde şeffaf renkli sandıklar ve oy kullanma kabinleri hazırlanıp, oy kullanma işlemine başlandı. Burdur ili genelinden Temayül seçim kâğıdı ile salona gelen üyeler, milletvekili aday sıralamasını belirleyecek.

CHP Burdur genelinde şu kişiler milletvekili adaylığı için yarışıyor: Turan İş, Recep Mutlucan, Ramazan Kerim Özkan, Süleyman Solmaz, Okan Kurd, Süleyman Erman, Yusuf Yalvaç, Kadir Koç, Osman Gök, Mehmet İzgi ve Mehmet Göker. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.