Burdur CHP’den Afrin Gazisine büyük duyarlılık

Gündem 06.02.2018 - 10:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur CHP’den Afrin Gazisine büyük duyarlılık

Burdur CHP, Afrin gazisine duyarlılıkta bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı Osman Gök ve CHP il örgütü Afrin’de gazi olan Uzman Çavuş Emrah Bulut’u GATA’da ziyaret etti. Ercengiz ve Gök, Bulut ailesinin henüz haberi olmadığı için ziyareti gizli tuttu.  Başkan Ercengiz daha sonra Ankara GATA’ta araç göndererek gazi Bulut’un Burdur’a getirilmesini sağladı. CHP İl Başkanı Osman Gök de konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Yaralandıktan sonra Ankara GATA’da tedavi görürken ziyaret ettiğimiz ancak ailesinin haberi olmadığı için fotoğraflarını paylaşmadığımız Emrah Bulut'u dün Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in Ankara’ya araç göndererek alıp ailesine teslim ettik.”
Burdur CHP, Afrin gazisine duyarlılıkta bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı Osman Gök ve CHP il örgütü Afrin’de gazi olan Uzman Çavuş Emrah Bulut’u GATA’da ziyaret etti. Ercengiz ve Gök, Bulut ailesinin henüz haberi olmadığı için ziyareti gizli tuttu.  Başkan Ercengiz daha sonra Ankara GATA’ta araç göndererek gazi Bulut’un Burdur’a getirilmesini sağladı.

CHP İl Başkanı Osman Gök de konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Yaralandıktan sonra Ankara GATA’da tedavi görürken ziyaret ettiğimiz ancak ailesinin haberi olmadığı için fotoğraflarını paylaşmadığımız Emrah Bulut'u dün Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in Ankara’ya araç göndererek alıp ailesine teslim ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.