Burdur Canlı Hayvan Pazarı yeniden açılıyor

04.06.2020 - 14:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Canlı Hayvan Pazarı yeniden açılıyor

Burdur Canlı Hayvan Pazarı yeniden açılıyor
Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Hayvan Pazarı’nın İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar neticesinde açılmasına izin verildi.  Konu ile ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yapılan kontrollerde canlı hayvan pazarının pazar günü tekrar vatandaşların hizmetine açılmasına karar verildi. Yeni normalleşme sürecinde belediye olarak hayvan pazar yerinde gerekli tedbirleri almış durumdayız. Bütün hayvan yetiştiricileri, besicilerimiz ve vatandaşlarımız canlı hayvan pazarımızda maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Sağlığımız için tedbirlerimizi elden bırakmayalım” dedi.
Burdur Canlı Hayvan Pazarı yeniden açılıyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Hayvan Pazarı’nın İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar neticesinde açılmasına izin verildi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yapılan kontrollerde canlı hayvan pazarının pazar günü tekrar vatandaşların hizmetine açılmasına karar verildi. Yeni normalleşme sürecinde belediye olarak hayvan pazar yerinde gerekli tedbirleri almış durumdayız. Bütün hayvan yetiştiricileri, besicilerimiz ve vatandaşlarımız canlı hayvan pazarımızda maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Sağlığımız için tedbirlerimizi elden bırakmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.