BURDUR BİRLİK İÇİN SOKAKLARDA!

Gündem 16.07.2016 - 03:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR BİRLİK İÇİN SOKAKLARDA!

15.06.2016 tarihinde gece sularında bir takım silahlı güçler tarafından ülke gündemine damga vuran darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın çağrısı üzerine tüm ülkede olduğu gibi binlerce Burdurlu Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti İl Başkanlığı İl Teşkilatı ile çok sayıda STK temsilcisi halka seslendi. Birliktelik çağrısında bulundu. 

15.06.2016 tarihinde gece sularında bir takım silahlı güçler tarafından ülke gündemine damga vuran darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın çağrısı üzerine tüm ülkede olduğu gibi binlerce Burdurlu Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti İl Başkanlığı İl Teşkilatı ile çok sayıda STK temsilcisi halka seslendi. Birliktelik çağrısında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.