BURDUR BİHDER’DEN YAZAR MÜTERCİME TEPKİ

Gündem 10.09.2020 - 11:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BİHDER’DEN YAZAR MÜTERCİME TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yazar Erol Mütecimlerden, imam hatip mezunlarına yapılan hakarete tepki açıklaması..
Geçtiğimiz günlerde çıktığı bir televizyon programında yazar Erol Mütecimlerden, İmam hatip mezunlarına yapılan hakarete sessiz kalmamak için, Burdur İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHTER) olarak Cumhuriyet meydanında yapılan basın açıklamasında Avukat Ömer Bütüner tarafından tepki gösterildi. Bütüner, sözde imam hatip mezunu arkadaşlarımızı aşağılama niyeti açık olan bu şahsın gerçek amacı bizleri toplumsal olarak ayrıştırmak olduğunu söyledi.   Sivil toplum temsilcileri ve imam hatip mezunları olarak Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan Bütüner davanın da takipçi olacaklarını dile getirdi. Hukukçular Derneği Burdur Şube Başkanı Ömer Bütüner, Eğitime Destek Platformu Başkanı Ayhan Özdemir, BİHDER Başkanı Cemil Çiçek, Diyanet Sen Burdur Şube Başkanı Bünyamin Özdaş, TÜGVA Burdur Şube Başkanı Yunus Taşkesen, İlim Yayma Cemiyeti Burdur Şube Başkanı Halil Çiçek, Ensar Vakfı Burdur Şube Başkanı Ömer Faruk Uğuz, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundular.
Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yazar Erol Mütecimlerden, imam hatip mezunlarına yapılan hakarete tepki açıklaması..

Geçtiğimiz günlerde çıktığı bir televizyon programında yazar Erol Mütecimlerden, İmam hatip mezunlarına yapılan hakarete sessiz kalmamak için, Burdur İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHTER) olarak Cumhuriyet meydanında yapılan basın açıklamasında Avukat Ömer Bütüner tarafından tepki gösterildi.

Bütüner, sözde imam hatip mezunu arkadaşlarımızı aşağılama niyeti açık olan bu şahsın gerçek amacı bizleri toplumsal olarak ayrıştırmak olduğunu söyledi.  

Sivil toplum temsilcileri ve imam hatip mezunları olarak Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan Bütüner davanın da takipçi olacaklarını dile getirdi.

Hukukçular Derneği Burdur Şube Başkanı Ömer Bütüner, Eğitime Destek Platformu Başkanı Ayhan Özdemir, BİHDER Başkanı Cemil Çiçek, Diyanet Sen Burdur Şube Başkanı Bünyamin Özdaş, TÜGVA Burdur Şube Başkanı Yunus Taşkesen, İlim Yayma Cemiyeti Burdur Şube Başkanı Halil Çiçek, Ensar Vakfı Burdur Şube Başkanı Ömer Faruk Uğuz, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundular.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.