Burdur Belediyesinin Kültür Turları Devam Ediyor

Yaşam 10.07.2019 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinin Kültür Turları Devam Ediyor

Burdur Belediyesinin Kültür Turları Devam Ediyor
Burdur Belediyesi’nin Çanakkale’ye düzenleyeceği günübirlik Kültür Turlar kayıtları başladı. Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği ve yerel seçimler öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in de, özellikle kadınlara söz verdiği Kültür Turları kapsamında düzenlenen günü birlik turlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören Konya ve Çanakkale gezilerinin ardından, Burdur Belediyesi yine Çanakkale gezisi düzenliyor. 2.’si 20 Temmuz ve 3.’sü 24 Temmuz olmak üzere iki ayrı tur düzenleyen Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hareket tarihlerini saat:17.00 olarak belirledi.  Burdur Belediyesi Kültür Turları kapsamında düzenlediği 2. ve 3. Çanakkale gezisi için katılımcıların, hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri belirtildi.
Burdur Belediyesinin Kültür Turları Devam Ediyor

Burdur Belediyesi’nin Çanakkale’ye düzenleyeceği günübirlik Kültür Turlar kayıtları başladı.

Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği ve yerel seçimler öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in de, özellikle kadınlara söz verdiği Kültür Turları kapsamında düzenlenen günü birlik turlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören Konya ve Çanakkale gezilerinin ardından, Burdur Belediyesi yine Çanakkale gezisi düzenliyor.

2.’si 20 Temmuz ve 3.’sü 24 Temmuz olmak üzere iki ayrı tur düzenleyen Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hareket tarihlerini saat:17.00 olarak belirledi. 

Burdur Belediyesi Kültür Turları kapsamında düzenlediği 2. ve 3. Çanakkale gezisi için katılımcıların, hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.