Burdur Belediyesinden MAKÜ’ye tatbikat

Gündem 11.10.2018 - 11:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinden MAKÜ’ye tatbikat

Burdur’da Kapsamlı Yangın Tatbikatı Ve Kurtarma Operasyonu
Burdur Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü personeli MAKÜ Cevat Sayılı Meslek Yüksekokulu’nda Tahliye Yangın ve Kurtarma Tatbikatını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen yangın tatbikatında, yangın söndürüldü, mahsur kalan öğrenciler tahliye edildi.   Gerçekleştiren tatbikatta olası bir yangında öğrenciler okulu nasıl terk etmeleri gerektiği anlatılırken, ekiplerde bunu tatbikatlı olarak canlandırdılar. Burdur Belediye İtfaiye ekiplerinin okuldan ve arabada sıkışan öğrencileri tahliye ettiği yaralıları ise İtfaiye Müdürlüğü personeli ekipleri tarafından sedyelerle hastaneye sevk edildi.   Öğrencilerin çığlıkları tatbikata heyecan kattı Belediye Birim Müdürleri, MAKÜ Cevat Sayılı Meslek Yüksekokulu bölüm öğrencileri izledi. Öğrenciler otomobilin alev almasıyla heyecanlanarak çığlık attı. Öğrenciler tatbikat sonrası alkışlayarak, itfaiye ekiplerini yüceltti. (kaynak: burdurgündem)
Burdur’da Kapsamlı Yangın Tatbikatı Ve Kurtarma Operasyonu

Burdur Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü personeli MAKÜ Cevat Sayılı Meslek Yüksekokulu’nda Tahliye Yangın ve Kurtarma Tatbikatını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen yangın tatbikatında, yangın söndürüldü, mahsur kalan öğrenciler tahliye edildi.

 

Gerçekleştiren tatbikatta olası bir yangında öğrenciler okulu nasıl terk etmeleri gerektiği anlatılırken, ekiplerde bunu tatbikatlı olarak canlandırdılar. Burdur Belediye İtfaiye ekiplerinin okuldan ve arabada sıkışan öğrencileri tahliye ettiği yaralıları ise İtfaiye Müdürlüğü personeli ekipleri tarafından sedyelerle hastaneye sevk edildi.

 

Öğrencilerin çığlıkları tatbikata heyecan kattı Belediye Birim Müdürleri, MAKÜ Cevat Sayılı Meslek Yüksekokulu bölüm öğrencileri izledi. Öğrenciler otomobilin alev almasıyla heyecanlanarak çığlık attı. Öğrenciler tatbikat sonrası alkışlayarak, itfaiye ekiplerini yüceltti.

(kaynak: burdurgündem)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.