Burdur Belediyesinden Küçük Dokunuşlar

Yaşam 13.11.2017 - 16:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinden Küçük Dokunuşlar

Gün geçmiyor ki kent merkezinde herhangi bir parka veya caddeye veya sokağa Burdur Belediyesinin küçük dokunuşları olmasın.
Gün geçmiyor ki kent merkezinde herhangi bir parka veya caddeye veya sokağa Burdur Belediyesinin küçük dokunuşları olmasın. Burdur Belediyesi park ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra durak, kavşak, yaya geçidi ve minyatür heykellerle kültürel hizmetlerini sürdürüyor. Bakımsızlıktan kötü gözüken parkaları sil baştan yapıp kullanıma açan Burdur Belediyesi gerek dört tekerli araçların otoparkları için ve gerekse üçtekerli araçların otoparkları için cepler oluşturarak hizmetlerini sürdürüyor. Belediyenin bu anlamda en son yaptığı çalışmalardan biri de müze müdürlüğü alt tarafında yer alan ve maalesef ölümlü bir kazanın yaşandığı kaldırım ve kavşağı yeniden düzenleyip halkın kullanıma sunmak oldu. Kavşakta inceltme ve minyatür heykellerle süsleme yapan belediye çalışanları havuz ve fıskiye sistemini de unutmadı. Belediyenin diğer bir çalışmasını da adliye yanında yapımı devam eden Burdur Fethiye karayolunun kenarındaki kaldırım çalışmalarını düzenleme ve kullanıma açma oldu. 
Gün geçmiyor ki kent merkezinde herhangi bir parka veya caddeye veya sokağa Burdur Belediyesinin küçük dokunuşları olmasın.

Gün geçmiyor ki kent merkezinde herhangi bir parka veya caddeye veya sokağa Burdur Belediyesinin küçük dokunuşları olmasın.

Burdur Belediyesi park ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra durak, kavşak, yaya geçidi ve minyatür heykellerle kültürel hizmetlerini sürdürüyor. Bakımsızlıktan kötü gözüken parkaları sil baştan yapıp kullanıma açan Burdur Belediyesi gerek dört tekerli araçların otoparkları için ve gerekse üçtekerli araçların otoparkları için cepler oluşturarak hizmetlerini sürdürüyor. Belediyenin bu anlamda en son yaptığı çalışmalardan biri de müze müdürlüğü alt tarafında yer alan ve maalesef ölümlü bir kazanın yaşandığı kaldırım ve kavşağı yeniden düzenleyip halkın kullanıma sunmak oldu. Kavşakta inceltme ve minyatür heykellerle süsleme yapan belediye çalışanları havuz ve fıskiye sistemini de unutmadı. Belediyenin diğer bir çalışmasını da adliye yanında yapımı devam eden Burdur Fethiye karayolunun kenarındaki kaldırım çalışmalarını düzenleme ve kullanıma açma oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.