Burdur Belediyesinden Demokrasi şehitleri için konser

Sanat 30.01.2017 - 13:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinden Demokrasi şehitleri için konser

Burdur Belediyesi tarafından Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Arpanatolia konseri düzenlendi.
Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Burdur Belediyesi tarafından Arpanatolia konseri düzenledi. MAKÜ Konferans salonundaki konsere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ADD İl Başkanı Osman Gök ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Ferhat Erdem, Çağatay Anadol ve Suat Kuş’tan oluşan Arpanotalia Grubu konserinde arp, üç telli cura, sipsi, kaval gibi enstrümanlarla İç Anadolu, Teke Yöresi, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu olmak üzere seslendirdiği Türkiye’nin dört bir yanından ezgilerle unutulmaz bir gece yaşattı.   Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Türkülerin bilinmeyen öykülerini dinledik. Yüreği bu ülkenin geleceği için atan ve ‘vatan yoksa millet yok’ diyen ‘bir canım var o da bu vatanda feda olsun’ diyen yitirdiğimiz demokrasi şehitlerimiz için ney yapsak az. Yüreği bu ülkenin geleceği için atan varlığını bu vatan için feda edebilecek olan her kim varsa bilin ki bu topraklar onların omuzlarında her zaman yücelecektir. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülke için canını feda etmiş tüm demokrasi şehitlerinin ruhları şad olsun” dedi.   Konserin sonunda Başkan Ercengiz, Arpanatolia ekibinden sanatçı Ferhat Erdem ve ekibine çiçek ile plaket takdim etti.
Burdur Belediyesi tarafından Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Arpanatolia konseri düzenlendi.

Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Burdur Belediyesi tarafından Arpanatolia konseri düzenledi. MAKÜ Konferans salonundaki konsere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ADD İl Başkanı Osman Gök ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ferhat Erdem, Çağatay Anadol ve Suat Kuş’tan oluşan Arpanotalia Grubu konserinde arp, üç telli cura, sipsi, kaval gibi enstrümanlarla İç Anadolu, Teke Yöresi, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu olmak üzere seslendirdiği Türkiye’nin dört bir yanından ezgilerle unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Türkülerin bilinmeyen öykülerini dinledik. Yüreği bu ülkenin geleceği için atan ve ‘vatan yoksa millet yok’ diyen ‘bir canım var o da bu vatanda feda olsun’ diyen yitirdiğimiz demokrasi şehitlerimiz için ney yapsak az. Yüreği bu ülkenin geleceği için atan varlığını bu vatan için feda edebilecek olan her kim varsa bilin ki bu topraklar onların omuzlarında her zaman yücelecektir. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülke için canını feda etmiş tüm demokrasi şehitlerinin ruhları şad olsun” dedi.

 

Konserin sonunda Başkan Ercengiz, Arpanatolia ekibinden sanatçı Ferhat Erdem ve ekibine çiçek ile plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.