Burdur Belediyesinden Bisiklet Yolu

Yaşam 15.05.2018 - 16:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinden Bisiklet Yolu

Burdur Belediyesinin bisiklet yolu projesi yapımı devam ediyor.
Burdur Belediyesinin bisiklet yolu projesinin yapımı devam ediyor.  Burdur Belediyesi şehrin değişimi ve gelişimi için çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bisiklet yolunun kentte sporu ve hareket etmeyi teşvik edeceğini, gençlerin bisiklet yolu ile daha güvenli şekilde sporlarını yapabileceğini belirterek; “Burdur’u marka şehir yapma hedefiyle gece gündüz çalışmalarımız devem edecek bisiklet yolu gibi önemli projeleri ve yenilikleri halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Burdur Belediyesinin bisiklet yolu projesi yapımı devam ediyor.

Burdur Belediyesinin bisiklet yolu projesinin yapımı devam ediyor. 

Burdur Belediyesi şehrin değişimi ve gelişimi için çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bisiklet yolunun kentte sporu ve hareket etmeyi teşvik edeceğini, gençlerin bisiklet yolu ile daha güvenli şekilde sporlarını yapabileceğini belirterek; “Burdur’u marka şehir yapma hedefiyle gece gündüz çalışmalarımız devem edecek bisiklet yolu gibi önemli projeleri ve yenilikleri halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.