BURDUR BELEDİYESİNDEN BASINA TEBRİK

Gündem 10.01.2018 - 09:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN BASINA TEBRİK

Burdur Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarına kahvaltı düzenledi.
İstasyon Park’taki yeni dizayn edilen mekanda basın mensuplarını ağırlayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hem basın sektörü hakkındaki duygu ve düşüncelerini hem de güncel değerlendirmelerini dile getirdi. TOKİ, AVM, NÜFUS, YENİ HASTANE, KENTSEL DEĞİŞİM… Belediye Başkanı Ercengiz, ekonomik bağlamda Burdur gibi küçük ve mütevazi bir şehirde gazeteci olmanın zorluğunu dile getirip, basın emekçilerinin 10 Ocak’ını kutladı. Ercengiz; Burdur’da sanayi güçlenmediği sürece hızlı nüfus artışının pek gerçekleşmeyeceğini,  bu kapsamda MAKÜ’nün nüfusa katkısı olduğunu ve fakat bunun dışında yatırımcıların Burdur’u pek tercih etmediklerini, TOKİ’nin sadece bina maliyet fiyatına evleri yapması ve arsa fiyatını dahil etmemesi gerektiğini düşündüğünü,  açılacak AVM’nin minimum maliyetinin 100 milyon TL olduğunu ve böyle bir yatırımı yapan kişinin parasının çok aklının az olması veya bu parayı bir an önce çıkarması gerektiğini, hiçbir belediye başkanının “aç tavuk” gibi alt seviyede betimlemeleri muhatap almayacağını,  Burdur Belediyesi olarak yatırımın önünü kapatan değil yatırımların önünü açan bir anlayış güttüklerini, devlet hastanesine yatırım mantığıyla bakılmasının yanlış olduğunu ve devlet hastanenin bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi. BGC Başkanı Kürşat Tuncel de Başkan Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür edip, yılda iki defa basın mensuplarının sorunlarının dile getirilmesi ve çözümü için gün olduğunu, bu günlerden birinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü (sadece Türkiye’de) diğerinin de 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı (tüm dünyada) olduğunu kaydetti. 
Burdur Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarına kahvaltı düzenledi.

İstasyon Park’taki yeni dizayn edilen mekanda basın mensuplarını ağırlayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hem basın sektörü hakkındaki duygu ve düşüncelerini hem de güncel değerlendirmelerini dile getirdi.

TOKİ, AVM, NÜFUS, YENİ HASTANE, KENTSEL DEĞİŞİM…

Belediye Başkanı Ercengiz, ekonomik bağlamda Burdur gibi küçük ve mütevazi bir şehirde gazeteci olmanın zorluğunu dile getirip, basın emekçilerinin 10 Ocak’ını kutladı.

Ercengiz; Burdur’da sanayi güçlenmediği sürece hızlı nüfus artışının pek gerçekleşmeyeceğini,

 bu kapsamda MAKÜ’nün nüfusa katkısı olduğunu ve fakat bunun dışında yatırımcıların Burdur’u pek tercih etmediklerini,

TOKİ’nin sadece bina maliyet fiyatına evleri yapması ve arsa fiyatını dahil etmemesi gerektiğini düşündüğünü,

 açılacak AVM’nin minimum maliyetinin 100 milyon TL olduğunu ve böyle bir yatırımı yapan kişinin parasının çok aklının az olması veya bu parayı bir an önce çıkarması gerektiğini,

hiçbir belediye başkanının “aç tavuk” gibi alt seviyede betimlemeleri muhatap almayacağını,

 Burdur Belediyesi olarak yatırımın önünü kapatan değil yatırımların önünü açan bir anlayış güttüklerini,

devlet hastanesine yatırım mantığıyla bakılmasının yanlış olduğunu ve devlet hastanenin bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

BGC Başkanı Kürşat Tuncel de Başkan Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür edip, yılda iki defa basın mensuplarının sorunlarının dile getirilmesi ve çözümü için gün olduğunu, bu günlerden birinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü (sadece Türkiye’de) diğerinin de 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı (tüm dünyada) olduğunu kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.