BURDUR BELEDİYESİNDEN 5000 ADET KANDİL SİMİDİ

Gündem 28.03.2021 - 13:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN 5000 ADET KANDİL SİMİDİ

Berat Kandili nedeniyle şehrin çeşitli noktalarında vatandaş ve esnafa 5000 adet kandil simidi ve imsakiye dağıtımı gerçekleştirdi.
Burdur Belediyesi Berat Kandili nedeniyle şehrin çeşitli noktalarında vatandaş ve esnafa 5000 adet kandil simidi ve imsakiye dağıtımı gerçekleştirdi.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yaptığı açıklamada “Berat Kandili nedeniyle ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtımını gerçekleştirdi. Tüm hemşerilerimin Berat Kandili’ni kutlar, ülkemize ve tüm insanlığa geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde; başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve barış getirmesini dilerim” dedi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in gönderdiği kandil simitleri sebebiyle memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, kendisinin de Berat Kandili'ni tebrik edip teşekkür etti.  
Berat Kandili nedeniyle şehrin çeşitli noktalarında vatandaş ve esnafa 5000 adet kandil simidi ve imsakiye dağıtımı gerçekleştirdi.

Burdur Belediyesi Berat Kandili nedeniyle şehrin çeşitli noktalarında vatandaş ve esnafa 5000 adet kandil simidi ve imsakiye dağıtımı gerçekleştirdi.
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yaptığı açıklamada “Berat Kandili nedeniyle ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtımını gerçekleştirdi. Tüm hemşerilerimin Berat Kandili’ni kutlar, ülkemize ve tüm insanlığa geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde; başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve barış getirmesini dilerim” dedi

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in gönderdiği kandil simitleri sebebiyle memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, kendisinin de Berat Kandili'ni tebrik edip teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.