Burdur Belediyesinde Asgari Ücret 2200₺

Ekonomi 29.12.2018 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinde Asgari Ücret 2200₺

Burdur Belediyesi, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere asgari ücret alan işçilerin en düşük maaşı 2 Bin 200 TL’ye çıkardı.
Burdur Belediyesi, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere asgari ücret alan işçilerin en düşük maaşı 2 Bin 200 TL’ye çıkardı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mevcut CHP'li Belediyelerde ve 31 Mart'ta kazanacakları yeni Belediyelerde asgari ücretin 2 bin 200 TL olacağını açıklaması üzerine Burdur Belediyesi de harekete geçti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Sultandere Hizmet Kampüsünde Burdur Belediyesi bünyesinde görev yapan 540 işçi ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, “Öncelikle bir yılı daha hep beraber tamamlıyoruz. 2018 yılında çok şükür büyük bir kaza, bela olmadan, Burdur Belediyesi hizmetlerini aksatmadan birlikte vatandaşımıza hizmet ettik. Hizmet ederken bir taraftan emekçimizin hakkını korumak, emekçimizin evine götürdüğü ekmeği nasıl daha çoğaltabiliriz diye formüller de aradık. Göreve geldiğimizde asgari ücret 909 TL idi. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 'CHP'li Belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 lira olacak, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partili  olacak yeni Belediyelerde de en az asgari ücret 2 bin 200 liranın altında olmayacak' demişti. 1 Ocak 2019 itibarıyla sizlerin net maaşı da 2 bin 200 lira olacak. Hepinize hayırlı uğurlu, bereketli olsun” dedi.  İşçilerin yeni yılını kutlayan Başkan Ercengiz, “2018 yılını sağ sağlim kapattık, 2019 yılında da kazasız belasız bir yıl olmasını diliyorum, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum, ailelerinize de kucak dolusu selam gönderiyorum” dedi.    
Burdur Belediyesi, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere asgari ücret alan işçilerin en düşük maaşı 2 Bin 200 TL’ye çıkardı.

Burdur Belediyesi, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere asgari ücret alan işçilerin en düşük maaşı 2 Bin 200 TL’ye çıkardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mevcut CHP'li Belediyelerde ve 31 Mart'ta kazanacakları yeni Belediyelerde asgari ücretin 2 bin 200 TL olacağını açıklaması üzerine Burdur Belediyesi de harekete geçti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Sultandere Hizmet Kampüsünde Burdur Belediyesi bünyesinde görev yapan 540 işçi ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, “Öncelikle bir yılı daha hep beraber tamamlıyoruz. 2018 yılında çok şükür büyük bir kaza, bela olmadan, Burdur Belediyesi hizmetlerini aksatmadan birlikte vatandaşımıza hizmet ettik. Hizmet ederken bir taraftan emekçimizin hakkını korumak, emekçimizin evine götürdüğü ekmeği nasıl daha çoğaltabiliriz diye formüller de aradık. Göreve geldiğimizde asgari ücret 909 TL idi. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 'CHP'li Belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 lira olacak, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partili  olacak yeni Belediyelerde de en az asgari ücret 2 bin 200 liranın altında olmayacak' demişti. 1 Ocak 2019 itibarıyla sizlerin net maaşı da 2 bin 200 lira olacak. Hepinize hayırlı uğurlu, bereketli olsun” dedi.

 İşçilerin yeni yılını kutlayan Başkan Ercengiz, “2018 yılını sağ sağlim kapattık, 2019 yılında da kazasız belasız bir yıl olmasını diliyorum, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum, ailelerinize de kucak dolusu selam gönderiyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.