BURDUR BELEDİYESİ TAEKWONDO SPOR KULÜBÜ SİYAH KUŞAKLARINI ALDI

Spor 27.12.2021 - 13:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR BELEDİYESİ TAEKWONDO SPOR KULÜBÜ SİYAH KUŞAKLARINI ALDI

BURDUR BELEDİYESİ TAEKWONDO SPOR KULÜBÜ SİYAH KUŞAKLARINI ALDI
25 - 26 Aralık 2021 tarihlerinde Isparta ilinde yapılan Taekwondo Siyah kuşak sınavlarında, Burdur Belediyesi Taekwondo Spor Kulübü olarak İlk Siyah Kuşaklarını ve dan terfilerini aldılar.   25 - 26 Aralık 2021 tarihlerinde Isparta ilinde yapılan Taekwondo Siyahkuşak sınavlarında, Sadık Ergün Siyah Kuşak 3.Dan, Azra Nur Polatkan Siyah Kuşak 1.Dan, Tuana Ergün Siyah Kuşak 1.Pum ve Asya Ergün Siyah Kuşak 1.Pum oldular.   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Taekwondo Spor Kulübümüz Isparta ilinde yapılan Taekwondo Siyah kuşak sınavlarında İlimizi ve Belediyemizi temsil etti. İlimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm spor branşların da destek olmaya çalışıyoruz” dedi.   Burdur Belediyesi Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Erdem Durmaz “Siyah kuşak sınavlarına hazırlandık ve çok çalıştık. Sporcularımız emek verdiler. Ben hepsini tebrik ediyorum.2022 yılın da katılacağımız Minikler, Yıldızlar, Ümitler ve Gençler Türkiye Şampiyonasına, Türkiye Poomsae Şampiyonasına ve 9.Uluslararası Turkısh Open Poomsae Şampiyonasına hazırlıklarımız devam ediyor. Bu süreçte bizlere hep destek olan Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e, Başkan Yardımcımız Ali Say’a Taekwondo Kulüp Koordinatörümüz Sayın Sadık Ergün’e ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
BURDUR BELEDİYESİ TAEKWONDO SPOR KULÜBÜ SİYAH KUŞAKLARINI ALDI

25 - 26 Aralık 2021 tarihlerinde Isparta ilinde yapılan Taekwondo Siyah kuşak sınavlarında, Burdur Belediyesi Taekwondo Spor Kulübü olarak İlk Siyah Kuşaklarını ve dan terfilerini aldılar.

 

25 - 26 Aralık 2021 tarihlerinde Isparta ilinde yapılan Taekwondo Siyahkuşak sınavlarında,

Sadık Ergün Siyah Kuşak 3.Dan, Azra Nur Polatkan Siyah Kuşak 1.Dan, Tuana Ergün Siyah Kuşak 1.Pum ve Asya Ergün Siyah Kuşak 1.Pum oldular.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Taekwondo Spor Kulübümüz Isparta ilinde yapılan Taekwondo Siyah kuşak sınavlarında İlimizi ve Belediyemizi temsil etti. İlimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm spor branşların da destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Burdur Belediyesi Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Erdem Durmaz “Siyah kuşak sınavlarına hazırlandık ve çok çalıştık. Sporcularımız emek verdiler. Ben hepsini tebrik ediyorum.2022 yılın da katılacağımız Minikler, Yıldızlar, Ümitler ve Gençler Türkiye Şampiyonasına, Türkiye Poomsae Şampiyonasına ve 9.Uluslararası Turkısh Open Poomsae Şampiyonasına hazırlıklarımız devam ediyor. Bu süreçte bizlere hep destek olan Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e, Başkan Yardımcımız Ali Say’a Taekwondo Kulüp Koordinatörümüz Sayın Sadık Ergün’e ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.