BURDUR BELEDİYESİ RAMAZAN AYI PROGRAMI

Kültür 09.06.2016 - 11:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR BELEDİYESİ RAMAZAN AYI PROGRAMI

Burdur Belediyesi Ramazan Ayı Boyunca Program Yapıyor. Programda konserler, panayır ve iftar yemekleri mevcut.
Ramazan ayına özel dolu dolu bir program hazırlayan Burdur Belediyesi, bu yılda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklere imza atacak. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri bu yıl da eski otogar Sahasında yapılacak. Ramazan etkinlikleri kapsamında 10 Haziran Osman Çolak- Yalnız Efe-Atiye Tezcan, 11 Haziran Gece Yolcuları, 17 Haziran Burdur Belediyesi Halk Müziği Korosu, 18 Haziran Gülden Mutlu, 24 Haziran Burdur Mahalli Sanatçıları gösterisi, 25 Haziran Hüsnü Şenlendirici, 1 Temmuz Konya Mevlana Sema Gurubu ve finalde ise 2 Temmuz’da Mehmet Erdem sahne alacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlenecek. Burdurluları Ramazan etkinliklerine davet eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Ramazan ayında hafta sonları konserlerimiz olacak. 30 gün boyunca Ramazan çadırları ve panayır devam edecek. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızla iftar yemeğinde buluşacağız” dedi.
Burdur Belediyesi Ramazan Ayı Boyunca Program Yapıyor. Programda konserler, panayır ve iftar yemekleri mevcut.

Ramazan ayına özel dolu dolu bir program hazırlayan Burdur Belediyesi, bu yılda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklere imza atacak. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri bu yıl da eski otogar Sahasında yapılacak. Ramazan etkinlikleri kapsamında 10 Haziran Osman Çolak- Yalnız Efe-Atiye Tezcan, 11 Haziran Gece Yolcuları, 17 Haziran Burdur Belediyesi Halk Müziği Korosu, 18 Haziran Gülden Mutlu, 24 Haziran Burdur Mahalli Sanatçıları gösterisi, 25 Haziran Hüsnü Şenlendirici, 1 Temmuz Konya Mevlana Sema Gurubu ve finalde ise 2 Temmuz’da Mehmet Erdem sahne alacak.

Ayrıca Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlenecek.

Burdurluları Ramazan etkinliklerine davet eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Ramazan ayında hafta sonları konserlerimiz olacak. 30 gün boyunca Ramazan çadırları ve panayır devam edecek. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızla iftar yemeğinde buluşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.