Burdur Belediyesi personeli iftarda buluştu

Gündem 12.06.2018 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi personeli iftarda buluştu

Burdur Belediyesi personeli için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile Birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Bizler bu görevde gelip geçiciyiz. Daimi olan Belediyenin gerçek sahipleri bu Belediyenin çalışanları demiştim. Sizlerin emekleriyle Burdur’a bir hikâye yazmaya başladık. Burdur’u adını sıkça ulusal ve uluslararası basında söz ettiren yaptığımız işlerle dikkat çeken bir il olmayı hedefledik ve bunu başardığımıza inanıyorum. Tabi ki bunları yaparken vizyonumuz ve misyonumuz ardından da siz kıymetli çalışanlarımızın emeği ile başardık. Bugüne kadar 50 ay boyunca görev yaptığım süre boyunca ben birçok sıkıntıyı ekonomik ve idari anlamda yaşamış olsak ta her güne yeni bir heyecanla başladım. Siyasetin en acımasız günlerinde kaynak yoksulluğu içinde Burdur Belediyesinin geçmiş dönemine ait borçlarını da ödeyerek biz hizmet üretip vatandaşın yüzünü güldürmeye çalıştık. Yaptığımız işler birçok insan tarafından beğeni kazanıyor. Yaptığımız işler yalnızca Burdur halkının apolitik kimliğinde ya da Burdur’a yakışan hoşgörü kimliğinde siyaset yapan birçok insan tarafından beğeniliyor. Sosyal Medya aracılığı tarafından da birçok kişi tarafından takip ediliyoruz. Her gün yeni bir güne uyanıp Burdur halkı için bir şeyler yapmaya çalışırken merkezine siyaset konulan hiçbir şeyi eleştiri anlamında doğru bulmuyor ve bu eleştirileri de Burdur Belediyesi çalışanlarına yapılan bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Yapacak çok işimiz var. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. İftar yemeği, okunan dua ile ardından son buldu.
Burdur Belediyesi personeli için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile Birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Bizler bu görevde gelip geçiciyiz. Daimi olan Belediyenin gerçek sahipleri bu Belediyenin çalışanları demiştim. Sizlerin emekleriyle Burdur’a bir hikâye yazmaya başladık. Burdur’u adını sıkça ulusal ve uluslararası basında söz ettiren yaptığımız işlerle dikkat çeken bir il olmayı hedefledik ve bunu başardığımıza inanıyorum. Tabi ki bunları yaparken vizyonumuz ve misyonumuz ardından da siz kıymetli çalışanlarımızın emeği ile başardık. Bugüne kadar 50 ay boyunca görev yaptığım süre boyunca ben birçok sıkıntıyı ekonomik ve idari anlamda yaşamış olsak ta her güne yeni bir heyecanla başladım. Siyasetin en acımasız günlerinde kaynak yoksulluğu içinde Burdur Belediyesinin geçmiş dönemine ait borçlarını da ödeyerek biz hizmet üretip vatandaşın yüzünü güldürmeye çalıştık. Yaptığımız işler birçok insan tarafından beğeni kazanıyor. Yaptığımız işler yalnızca Burdur halkının apolitik kimliğinde ya da Burdur’a yakışan hoşgörü kimliğinde siyaset yapan birçok insan tarafından beğeniliyor. Sosyal Medya aracılığı tarafından da birçok kişi tarafından takip ediliyoruz. Her gün yeni bir güne uyanıp Burdur halkı için bir şeyler yapmaya çalışırken merkezine siyaset konulan hiçbir şeyi eleştiri anlamında doğru bulmuyor ve bu eleştirileri de Burdur Belediyesi çalışanlarına yapılan bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Yapacak çok işimiz var. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İftar yemeği, okunan dua ile ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.