BURDUR BELEDİYESİ’NDEN SULUDERE KÖYÜ’NE ÇÖP KONTEYNIRI

Gündem 05.03.2015 - 16:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR BELEDİYESİ’NDEN SULUDERE KÖYÜ’NE ÇÖP KONTEYNIRI

BURDUR BELEDİYESİ TARAFINDAN MERKEZE BAĞLI SULUDERE KÖYÜ’NE ÇÖP KONTEYNIRI DESTEĞİNDE BULUNDU
Burdur Belediyesi tarafından merkeze bağlı Suludere Köyü’ne çöp konteynırı desteğinde bulundu. Suludere Köyünde yapılan konteynır teslim töreninde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, köy halkı tarafından karşıladı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Köy Muhtarı Hüsamettin Şahin’e Fen İşleri Müdürlüğünün imalathanesinde imal edilen adet çöp konteynırı teslim etti. Burdur Belediyesi olarak haftanın günü 3 günü Suludere’ye hizmet vereceklerini belirten Başkan Ercengiz, “Çöp konteynırlarının kullanımı konusunda özen gösterilmesi gerekiyor. Bundan sonrada köyümüzü daha temiz tutabilmek için konteynırları etkin bir şekilde kullanırsanız biz de bunun düzenini tertipli bir şekilde sağlarız. Köyümüz daha temiz olur. Hayırlı olsun, güle güle kullanın” dedi. Burdur Belediyesi’nin gücü yettiği ölçüde merkeze bağlı köylere hizmet edeceklerini belirten Başkan Ercengiz; “Biz şehir merkezinden ibaret değiliz. Bizim köylerimizde bizim için önemli. Oradaki vatandaşımızın sağlığı bizim için çok önemli. Buna ben daha ulusal bir mesele olarak görüyorum. Çünkü burada yaşanacak bir salgın, daha kötü sonuçlar doğurabilir.  Gücümüz yettiğince bu hizmetlere devam edeceğiz” dedi.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz daha sonra Suludere Köyü Anaokulu’nun eskiyen Türk Bayrağı’nın değiştirilmesi için köy muhtarı Hüsamettin Şahin’e yeni bir bayrak verdi.
BURDUR BELEDİYESİ TARAFINDAN MERKEZE BAĞLI SULUDERE KÖYÜ’NE ÇÖP KONTEYNIRI DESTEĞİNDE BULUNDU

Burdur Belediyesi tarafından merkeze bağlı Suludere Köyü’ne çöp konteynırı desteğinde bulundu. Suludere Köyünde yapılan konteynır teslim töreninde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, köy halkı tarafından karşıladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Köy Muhtarı Hüsamettin Şahin’e Fen İşleri Müdürlüğünün imalathanesinde imal edilen adet çöp konteynırı teslim etti.

Burdur Belediyesi olarak haftanın günü 3 günü Suludere’ye hizmet vereceklerini belirten Başkan Ercengiz, “Çöp konteynırlarının kullanımı konusunda özen gösterilmesi gerekiyor. Bundan sonrada köyümüzü daha temiz tutabilmek için konteynırları etkin bir şekilde kullanırsanız biz de bunun düzenini tertipli bir şekilde sağlarız. Köyümüz daha temiz olur. Hayırlı olsun, güle güle kullanın” dedi.

Burdur Belediyesi’nin gücü yettiği ölçüde merkeze bağlı köylere hizmet edeceklerini belirten Başkan Ercengiz; “Biz şehir merkezinden ibaret değiliz. Bizim köylerimizde bizim için önemli. Oradaki vatandaşımızın sağlığı bizim için çok önemli. Buna ben daha ulusal bir mesele olarak görüyorum. Çünkü burada yaşanacak bir salgın, daha kötü sonuçlar doğurabilir.  Gücümüz yettiğince bu hizmetlere devam edeceğiz” dedi. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz daha sonra Suludere Köyü Anaokulu’nun eskiyen Türk Bayrağı’nın değiştirilmesi için köy muhtarı Hüsamettin Şahin’e yeni bir bayrak verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.