BURDUR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE OKUL SETİ

Gündem 11.09.2018 - 13:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE OKUL SETİ

Burdur Belediyesi tarafından ilkokula yeni başlayan öğrencilere 1200 adet okul seti dağıtıldı.
2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle Burdur Belediyesi tarafından Burdur Merkez ve merkeze bağlı köy okullarında birinci sınıf öğrencilerine okul seti hediye edildi. Çanta, defter, kalem, silgi, kalemtıraş, boya, cetvel gibi kırtasiye malzemelerin yer aldığı 1200 adet okul seti öğrencilere ulaştırıldı.   Burdur merkez başta olmak üzere merkeze bağlı köy okulları da dâhil tüm birinci sınıf öğrencilerine 1200 adet okul seti hediye edildiğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Amacımız eğitimli nesillerin bir toplumun gücü olduğu düşüncesiyle her öğrencimize eşit eğitim hizmetinin ulaştırılmasını sağlamaktır. Yerel yönetim olarak, elimizden gelen katkıyı koymaya çalışıyoruz. Burdur’da eğitimin kalitesinin yükseltilmesi, toplumun eğitim alanındaki beklentilerinin karşılanmasında üzerimize düşen her görevi, yerel yönetimler olarak asli bir sorumluluğumuz gibi görüp sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Burdur Belediyesi tarafından ilkokula yeni başlayan öğrencilere 1200 adet okul seti dağıtıldı.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle Burdur Belediyesi tarafından Burdur Merkez ve merkeze bağlı köy okullarında birinci sınıf öğrencilerine okul seti hediye edildi. Çanta, defter, kalem, silgi, kalemtıraş, boya, cetvel gibi kırtasiye malzemelerin yer aldığı 1200 adet okul seti öğrencilere ulaştırıldı.

 

Burdur merkez başta olmak üzere merkeze bağlı köy okulları da dâhil tüm birinci sınıf öğrencilerine 1200 adet okul seti hediye edildiğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Amacımız eğitimli nesillerin bir toplumun gücü olduğu düşüncesiyle her öğrencimize eşit eğitim hizmetinin ulaştırılmasını sağlamaktır. Yerel yönetim olarak, elimizden gelen katkıyı koymaya çalışıyoruz. Burdur’da eğitimin kalitesinin yükseltilmesi, toplumun eğitim alanındaki beklentilerinin karşılanmasında üzerimize düşen her görevi, yerel yönetimler olarak asli bir sorumluluğumuz gibi görüp sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.