BURDUR BELEDİYESİ'NDEN KPSS SINAVI NEDENİYLE SEMT PAZARI AÇIKLAMASI

Gündem 20.11.2020 - 15:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ'NDEN KPSS SINAVI NEDENİYLE SEMT PAZARI AÇIKLAMASI

Pazar günü yapılacak olan KPSS sınavı nedeniyle Aydınlık Evler Mahallesinde kurulan Pazar Pazarı açılmayacak...
Burdur Belediye Başkanlığı: “Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Semt Pazarı ve Pazar günü Armağan İlci Mahallesi Semt Pazarı Saat:10.00’da açılacaktır. Aydınlık Evler Mahallesi Pazar Pazarı ise KPSS Sınavı nedeniyle kurulmayacaktır.   Burdur Belediye Başkanlığı tarafından, Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı nedeniyle Aydınlık Evler Mahallesinde kurulan Pazar Pazarının açılmayacağı belirtildi.  Burdur Belediyesi Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizde son günlerde şiddetli artış gösteren koronavirüs salgını nedeniyle Burdur Belediye Başkanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik tüm tedbirlerimiz alınmış ve ekiplerimiz her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın kolaylıkla hizmete ulaşması için görevlendirmelerini tamamlamıştır. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Semt Pazarı ve Pazar günü Armağan İlci Mahallesi Semt Pazarı Saat:10.00’da açılacaktır. Aydınlık Evler Mahallesi Pazar Pazarı ise KPSS Sınavı nedeniyle kurulmayacaktır.” Denildi.    
Pazar günü yapılacak olan KPSS sınavı nedeniyle Aydınlık Evler Mahallesinde kurulan Pazar Pazarı açılmayacak...

Burdur Belediye Başkanlığı: “Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Semt Pazarı ve Pazar günü Armağan İlci Mahallesi Semt Pazarı Saat:10.00’da açılacaktır. Aydınlık Evler Mahallesi Pazar Pazarı ise KPSS Sınavı nedeniyle kurulmayacaktır.

 

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından, Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı nedeniyle Aydınlık Evler Mahallesinde kurulan Pazar Pazarının açılmayacağı belirtildi. 

Burdur Belediyesi Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizde son günlerde şiddetli artış gösteren koronavirüs salgını nedeniyle Burdur Belediye Başkanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik tüm tedbirlerimiz alınmış ve ekiplerimiz her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın kolaylıkla hizmete ulaşması için görevlendirmelerini tamamlamıştır. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Semt Pazarı ve Pazar günü Armağan İlci Mahallesi Semt Pazarı Saat:10.00’da açılacaktır. Aydınlık Evler Mahallesi Pazar Pazarı ise KPSS Sınavı nedeniyle kurulmayacaktır.” Denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.