BURDUR BELEDİYESİ'NDEN KANDİL SİMİDİ DAĞITIMI

Kültür 31.05.2019 - 16:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ'NDEN KANDİL SİMİDİ DAĞITIMI

Burdur Belediye’si, Kadir Gecesi nedeniyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıttı.
Burdur Belediye’si, Kadir Gecesi nedeniyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıttı. Burdur Belediye’si Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde Kadir Gecesi sebebiyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıttı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada Kadir Gecesi nedeniyle , vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Ercengiz “ Kadir Gecesi sebebiyle Belediye'miz tarafından hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtılıyor. Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz.  Belediyemizce düzenlenen Gönül Sofralarımızda vatandaşlarımızı ağırladık ve  vatandaşlarımızla birlikte iftarlarımızı açtık. Gönül Sofralarımıza, davetimizi kırmayıp gelen tüm hemşerilerimize ve Burdur Halkına teşekkür ediyorum.  Kadir Gecemizin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum ve Şimdiden Ramazan Bayramınızı Kutluyorum” şeklinde konuştu.    
Burdur Belediye’si, Kadir Gecesi nedeniyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıttı.

Burdur Belediye’si, Kadir Gecesi nedeniyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıttı.

Burdur Belediye’si Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde Kadir Gecesi sebebiyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıttı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada Kadir Gecesi nedeniyle , vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Ercengiz “ Kadir Gecesi sebebiyle Belediye'miz tarafından hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtılıyor. Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz.  Belediyemizce düzenlenen Gönül Sofralarımızda vatandaşlarımızı ağırladık ve  vatandaşlarımızla birlikte iftarlarımızı açtık. Gönül Sofralarımıza, davetimizi kırmayıp gelen tüm hemşerilerimize ve Burdur Halkına teşekkür ediyorum.  Kadir Gecemizin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum ve Şimdiden Ramazan Bayramınızı Kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.