BURDUR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

Gündem 16.05.2022 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

BURDUR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ
Burdur Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği, Covid-19 virüs salgını nedeniyle yapılamayan Gençlik Konseri, 2 yılın ardından bu yıl yapılacak.    8 Mayıs Çarşamba gerçekleştirilecek olan Gençlik Konserinde Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Sancak sahne alacak.   Konserle ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “103 yıl önce Samsun’a atılan ilk adım, “Milletin bağımsızlığının, yine milletin azim ve kararıyla kurtulacağına” inanan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Cumhuriyetimizin harcının karıldığı ve temellerinin atıldığı bugünde Özgürlük ve Demokrasi Meydanında saat:21.00de düzenleyeceğimiz Sancak Konserine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.  
BURDUR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

Burdur Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği, Covid-19 virüs salgını nedeniyle yapılamayan Gençlik Konseri, 2 yılın ardından bu yıl yapılacak. 

 

8 Mayıs Çarşamba gerçekleştirilecek olan Gençlik Konserinde Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Sancak sahne alacak.

 

Konserle ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “103 yıl önce Samsun’a atılan ilk adım, “Milletin bağımsızlığının, yine milletin azim ve kararıyla kurtulacağına” inanan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Cumhuriyetimizin harcının karıldığı ve temellerinin atıldığı bugünde Özgürlük ve Demokrasi Meydanında saat:21.00de düzenleyeceğimiz Sancak Konserine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.