BURDUR BELEDİYESİ ENGELLİLERİ UNUTMADI

Gündem 12.05.2016 - 13:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR BELEDİYESİ ENGELLİLERİ UNUTMADI

Engelliler Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için yemekte düzenlendi.
Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi. Serenler Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye meclis üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı. Gecede konuşan Başkan Ercengiz, “Adımız kaldırımcıya çıktı. Geldiğimiz günden buyana kaldırım yapmaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımız için engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Burdur Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerle sadece bir gün değil her an birlikte olmak istiyoruz.” dedi. Yemeğin ardından engelli vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince bir gece yaşadı.
Engelliler Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için yemekte düzenlendi.

Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi. Serenler Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye meclis üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.

Gecede konuşan Başkan Ercengiz, “Adımız kaldırımcıya çıktı. Geldiğimiz günden buyana kaldırım yapmaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımız için engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Burdur Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerle sadece bir gün değil her an birlikte olmak istiyoruz.” dedi.

Yemeğin ardından engelli vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince bir gece yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.