BURDUR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DERE TEMİZLİĞİ

Yaşam 06.07.2019 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DERE TEMİZLİĞİ

Burdur köprübaşı mevkisinde dere temizliği başladı.
Burdur köprübaşı mevkisinde dere temizliği başladı. Burdur’da geçtiğimiz ay yaşanan yoğun yağış nedeniyle dereleri dolduran, sel atıklarını temizlemek için Burdur Belediyesi ekipleri harekete geçti.Belediye ekipmanları çalışmalarına devam ederken konu ile ilgili Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz şu sözleri dile getirdi: “Geçtiğimiz aylardaki yoğun yağışlar nedeniyle ortaya çıkan sel sularının getirdiği atıkları temizleyerek,halkımıza daha güzel bir görünüm sağlamak  için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedirler.Bizler her daim güzel bir şehir görmeyi hedeflerken,vatandaşlarımız için bu alanda yeni mekanlar açmak istiyoruz.Herşey daha yaşanılabilir bir Burdur için…”dedi.  
Burdur köprübaşı mevkisinde dere temizliği başladı.

Burdur köprübaşı mevkisinde dere temizliği başladı.

Burdur’da geçtiğimiz ay yaşanan yoğun yağış nedeniyle dereleri dolduran, sel atıklarını temizlemek için Burdur Belediyesi ekipleri harekete geçti.Belediye ekipmanları çalışmalarına devam ederken konu ile ilgili Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz şu sözleri dile getirdi:

“Geçtiğimiz aylardaki yoğun yağışlar nedeniyle ortaya çıkan sel sularının getirdiği atıkları temizleyerek,halkımıza daha güzel bir görünüm sağlamak  için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedirler.Bizler her daim güzel bir şehir görmeyi hedeflerken,vatandaşlarımız için bu alanda yeni mekanlar açmak istiyoruz.Herşey daha yaşanılabilir bir Burdur için…”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.