Burdur Belediyesi coronavirus ile Mücadelede rekor kırdı

Gündem 29.08.2020 - 10:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi coronavirus ile Mücadelede rekor kırdı

Türkiye'nin en büyük araştırma şirketlerinden bir tanesi olan Sonar Araştırma şirketinin tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüz yılın en büyük salgını halini alan Covid-19 pandemisi dolayısıyla Türkiye genelinde anket yaptı.
Türkiye'nin en büyük araştırma şirketlerinden bir tanesi olan Sonar Araştırma şirketinin tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüz yılın en büyük salgını halini alan Covid-19 pandemisi dolayısıyla Türkiye genelinde anket yaptı. Yaptığı ankette 51 İl Belediyesi içerisinde Burdur Belediyesi en başarılı 15. Belediye oldu. Pandeminin ilk gününden itibaren resmi kurumlar, siyasi partiler ve halkın ortak kullanımı olan alanlarda yaptığı dezenfekte çalışmaları, maskeye ulaşımının en zor olduğu günlerde vatandaşa ücretsiz maske dağıtımı, sosyal medya ve reklam mecralarında yaptığı bilgilendirme çalışmaları ile ankette 49.1 oranında halkın başarılı oyunu alarak 51 il Belediyesi içerisinde 15. oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Burdur Belediyesi olarak ekiplerimizin yaptığı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarıyla hep beraber başarılı işlere imza attık. Tüm personelimize bu süreçte yaptıkları çalışmalar için ve çalışmalarımızı takdir eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği hizmetlerimiz aralıksız sürecek.” ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin en büyük araştırma şirketlerinden bir tanesi olan Sonar Araştırma şirketinin tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüz yılın en büyük salgını halini alan Covid-19 pandemisi dolayısıyla Türkiye genelinde anket yaptı.

Türkiye'nin en büyük araştırma şirketlerinden bir tanesi olan Sonar Araştırma şirketinin tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüz yılın en büyük salgını halini alan Covid-19 pandemisi dolayısıyla Türkiye genelinde anket yaptı. Yaptığı ankette 51 İl Belediyesi içerisinde Burdur Belediyesi en başarılı 15. Belediye oldu.

Pandeminin ilk gününden itibaren resmi kurumlar, siyasi partiler ve halkın ortak kullanımı olan alanlarda yaptığı dezenfekte çalışmaları, maskeye ulaşımının en zor olduğu günlerde vatandaşa ücretsiz maske dağıtımı, sosyal medya ve reklam mecralarında yaptığı bilgilendirme çalışmaları ile ankette 49.1 oranında halkın başarılı oyunu alarak 51 il Belediyesi içerisinde 15. oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Burdur Belediyesi olarak ekiplerimizin yaptığı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarıyla hep beraber başarılı işlere imza attık. Tüm personelimize bu süreçte yaptıkları çalışmalar için ve çalışmalarımızı takdir eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği hizmetlerimiz aralıksız sürecek.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.