BURDUR BELEDİYESİ CAN DOSTLARA SAHİP ÇIKIYOR

Gündem 05.10.2021 - 10:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR BELEDİYESİ CAN DOSTLARA SAHİP ÇIKIYOR

BURDUR BELEDİYESİ CAN DOSTLARA SAHİP ÇIKIYOR
Burdur Belediyesi Sokak hayvanları için mama üretim tesisini hizmete açıyor   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir projesini daha hayata geçirdi. Mama Üretim Tesisinde yemek artıkları, modern ileri işleme teknikleri ile sokak hayvanları için mama haline getirilecek. Mamalar kullanıma hazır hale geldikten sonra vakumlanarak paketlenecek ve mamalar günlük olarak sokak hayvanlarına ulaştırılmak üzere dağıtılacak   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Bugün Dünya Hayvanları Koruma günü. Aslında sokak hayvanlarımıza, barınakta beslediğimiz bakıma muhtaç hayvanlarımıza bugün bir sürpriz yapmayı planlıyor idik. Ancak yetiştiremedik yarından itibaren özel bir imalatla hayvanlarımızın yemeğini yiyeceğini kendimiz üreteceğiz. Bir Denizli firması arkadaşlarımızın daha önceden tasarladığı ve birçok belediyemizde kullanılan bu makine grubuna bizde sahip olduk. Bundan sonra hem yerli ve milli bir anlayışı içerisinde yemek atıklarından yem üreteceğiz hem de sokak hayvanlarının daha çok beslenebilmesi için gönüllü hayvanseverliğimize de üretebildiğimiz kadar destek vereceğiz. Tüm hayvan severlerimize ve sokak hayvanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.    
BURDUR BELEDİYESİ CAN DOSTLARA SAHİP ÇIKIYOR

Burdur Belediyesi Sokak hayvanları için mama üretim tesisini hizmete açıyor

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir projesini daha hayata geçirdi. Mama Üretim Tesisinde yemek artıkları, modern ileri işleme teknikleri ile sokak hayvanları için mama haline getirilecek. Mamalar kullanıma hazır hale geldikten sonra vakumlanarak paketlenecek ve mamalar günlük olarak sokak hayvanlarına ulaştırılmak üzere dağıtılacak

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Bugün Dünya Hayvanları Koruma günü. Aslında sokak hayvanlarımıza, barınakta beslediğimiz bakıma muhtaç hayvanlarımıza bugün bir sürpriz yapmayı planlıyor idik. Ancak yetiştiremedik yarından itibaren özel bir imalatla hayvanlarımızın yemeğini yiyeceğini kendimiz üreteceğiz. Bir Denizli firması arkadaşlarımızın daha önceden tasarladığı ve birçok belediyemizde kullanılan bu makine grubuna bizde sahip olduk. Bundan sonra hem yerli ve milli bir anlayışı içerisinde yemek atıklarından yem üreteceğiz hem de sokak hayvanlarının daha çok beslenebilmesi için gönüllü hayvanseverliğimize de üretebildiğimiz kadar destek vereceğiz. Tüm hayvan severlerimize ve sokak hayvanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.