BURDUR BELEDİYESİ BASIN BÜROSUNDAN DUYURU

Gündem 07.06.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ BASIN BÜROSUNDAN DUYURU

BURDUR BELEDİYESİ BASIN BÜROSUNDAN DUYURU
Barınak içerisine araç girişinin yasak olmasına rağmen, 04.06.2021 tarihinde Hayvan sever bir vatandaş kendi aracı ile barınak içerisine girmiş ve manevra esnasında 1 can dostumuzu ezmiştir.     Hayvan sever vatandaşımız Barınak içerisinde çalışan personelimizden bilgi almak yerine, personelimize talimatlar vermeye çalışmıştır. Barınakta çalışan personelimiz, Can dostlarımızın bakım, yemleme ve kısırlaştırma faaliyetlerini günlük olarak yerine getirmektedir.   Olay sonrası personelimiz büyük bir gayret göstererek araç altında kalan can dostumuzu kriko yardımı ile çıkarmışlardır. Araç altında kalan can dostumuz, Veteriner hekimlerimiz tarafından tedavi altına alınmış ve sağlık durumu takip edilmektedir.     Barınağımıza hayvan beslemek için gelecek hayvan severlerimize belirli bir noktadan sonra kesinlikle araç girişine izin verilmeyecektir. Sizden ricamız can dostlarımızı beslemeye gelirken araçlarınızı daha dikkatli kullanmanızdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…
BURDUR BELEDİYESİ BASIN BÜROSUNDAN DUYURU

Barınak içerisine araç girişinin yasak olmasına rağmen, 04.06.2021 tarihinde Hayvan sever bir vatandaş kendi aracı ile barınak içerisine girmiş ve manevra esnasında 1 can dostumuzu ezmiştir.

 

 

Hayvan sever vatandaşımız Barınak içerisinde çalışan personelimizden bilgi almak yerine, personelimize talimatlar vermeye çalışmıştır.

Barınakta çalışan personelimiz, Can dostlarımızın bakım, yemleme ve kısırlaştırma faaliyetlerini günlük olarak yerine getirmektedir.

 

Olay sonrası personelimiz büyük bir gayret göstererek araç altında kalan can dostumuzu kriko yardımı ile çıkarmışlardır.

Araç altında kalan can dostumuz, Veteriner hekimlerimiz tarafından tedavi altına alınmış ve sağlık durumu takip edilmektedir.

 

 

Barınağımıza hayvan beslemek için gelecek hayvan severlerimize belirli bir noktadan sonra kesinlikle araç girişine izin verilmeyecektir.

Sizden ricamız can dostlarımızı beslemeye gelirken araçlarınızı daha dikkatli kullanmanızdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.