Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığına MHP Aday mı Çıkarıyor?

Gündem 12.03.2021 - 22:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığına MHP Aday mı Çıkarıyor?

Nisan ayında yapılacak Burdur Belediyeler Birliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday mı çıkarıyor?
Nisan ayında yapılacak Burdur Belediyeler Birliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday mı çıkarıyor? Bakayrinti.com haber sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre nisan ayında yapılacak Burdur Belediyeler Birliği başkanlığına MHP’nin aday çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor. Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz MHP üyelerinin verdiği oyla Burdur belediyeler birliği başkanlığını kazanmıştı. Ancak siyasetin gerilmesi, sık sık AK Parti cenahının CHP’ye oy verdin diyerek MHP’lileri şikâyet etmesi, MHP’nin Nisan ayında yapılacak belediyeler birliği başkanlığına aday çıkaracağı bilgileri gelmeye başladı. MHP’nin üye sayısının yetmediği ancak AK Partinin içinde bir kısım üyelerin MHP’yi destekleyeceği, CHP’lilerin ise aday çıkartmayacağı bilgileri gelmiş durumda. Şimdi merakla beklenen CHP’nin aday çıkartmayacağına kesin gözüyle bakılırken AK Partinin aday çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu oldu. Edindiğimiz bilgilerle bu durumda AK Partinin de aday çıkarmaktan vazgeçeceği, cumhur ittifakında çatlaklıklar oluşmaması için aday çıkartmayacağı, çıkartsa dahi kazanamayacağının düşünüldüğü, MHP’nin çıkartacağı adayına oy vereceklerine kesin gözü ile bakılıyor.
Nisan ayında yapılacak Burdur Belediyeler Birliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday mı çıkarıyor?

Nisan ayında yapılacak Burdur Belediyeler Birliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday mı çıkarıyor?

Bakayrinti.com haber sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre nisan ayında yapılacak Burdur Belediyeler Birliği başkanlığına MHP’nin aday çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor. Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz MHP üyelerinin verdiği oyla Burdur belediyeler birliği başkanlığını kazanmıştı. Ancak siyasetin gerilmesi, sık sık AK Parti cenahının CHP’ye oy verdin diyerek MHP’lileri şikâyet etmesi, MHP’nin Nisan ayında yapılacak belediyeler birliği başkanlığına aday çıkaracağı bilgileri gelmeye başladı. MHP’nin üye sayısının yetmediği ancak AK Partinin içinde bir kısım üyelerin MHP’yi destekleyeceği, CHP’lilerin ise aday çıkartmayacağı bilgileri gelmiş durumda.

Şimdi merakla beklenen CHP’nin aday çıkartmayacağına kesin gözüyle bakılırken AK Partinin aday çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu oldu. Edindiğimiz bilgilerle bu durumda AK Partinin de aday çıkarmaktan vazgeçeceği, cumhur ittifakında çatlaklıklar oluşmaması için aday çıkartmayacağı, çıkartsa dahi kazanamayacağının düşünüldüğü, MHP’nin çıkartacağı adayına oy vereceklerine kesin gözü ile bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.