Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Antalya'ya Sevk Edildi

Gündem 15.11.2020 - 20:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Antalya'ya Sevk Edildi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Antalya'ya Sevk Edildi...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ileri tetkik ve tedavi için Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.   Geçen hafta Covit-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Ercengiz bugün öğle saatlerinde Burdur Devlet Hastanesi’ne ambulansla getirildi. Ercengiz’in yapılan muayene ve kontrolünde tedbir amaçlı olarak Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi. Başkan Ercengiz’i hastanede Vali Ali Arslantaş, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ziyaret etti.   CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker “Sayın Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz geçen hafta Covid-19 testi pozitif çıkması üzerine evde tedavi altındaydı. Bugün oksijen satürasyonunun (kan oksijen doygunluğu) düşmesi üzerine hekimler kendi aralarında yaptıkları değerlendirme ile Antalya Üniversitesi’ne sevkini uygun gördüler. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi ancak tedbiren Fakülteye sevk ediliyor” dedi. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’te “tüm Covid hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Belediye Başkanımızın da tedbir amacıyla Antalya’ya sevki söz konusu oldu. Ona da geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum” dedi.   Özçelik vatandaşların tedbirlere uymaları konusunda daha büyük bir hassasiyet beklediklerini de sözlerine ekledi. Özçelik “en üst düzeyde dikkat ve tedbirin alınacağı ayların bu aylar olduğunu herkesin bilmesi gerekiyor. Ev içi ziyaretlerde ikramların yapılmaması konusunda bir hassasiyetin oluşması lazım” diye konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Antalya'ya Sevk Edildi...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ileri tetkik ve tedavi için Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

 

Geçen hafta Covit-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Ercengiz bugün öğle saatlerinde Burdur Devlet Hastanesi’ne ambulansla getirildi. Ercengiz’in yapılan muayene ve kontrolünde tedbir amaçlı olarak Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi.

Başkan Ercengiz’i hastanede Vali Ali Arslantaş, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ziyaret etti.

 

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker “Sayın Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz geçen hafta Covid-19 testi pozitif çıkması üzerine evde tedavi altındaydı. Bugün oksijen satürasyonunun (kan oksijen doygunluğu) düşmesi üzerine hekimler kendi aralarında yaptıkları değerlendirme ile Antalya Üniversitesi’ne sevkini uygun gördüler. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi ancak tedbiren Fakülteye sevk ediliyor” dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’te “tüm Covid hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Belediye Başkanımızın da tedbir amacıyla Antalya’ya sevki söz konusu oldu. Ona da geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Özçelik vatandaşların tedbirlere uymaları konusunda daha büyük bir hassasiyet beklediklerini de sözlerine ekledi. Özçelik “en üst düzeyde dikkat ve tedbirin alınacağı ayların bu aylar olduğunu herkesin bilmesi gerekiyor. Ev içi ziyaretlerde ikramların yapılmaması konusunda bir hassasiyetin oluşması lazım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.