Burdur Bahçeşehir Sporun Her Dalında İddialı

Spor 24.01.2018 - 13:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Sporun Her Dalında İddialı

Burdur Bahçeşehir Koleji standartlarını her geçen gün yükselterek Burdur eğitimini taçlandırmaya devam ediyor.
Burdur Bahçeşehir Koleji standartlarını her geçen gün yükselterek Burdur eğitimini taçlandırmaya devam ediyor. Akademik başarıların yanı sıra Sosyal ve Sportif alandaki hedefleri de başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Geçen Eğitim-Öğretim döneminde Ortaokul Basketbol takımı geleneği bozmayarak 3. yılda da şampiyonluk kupasını okula getirdi. Anadolu Lisesi kız voleybol takımı 34 takım arasından yaptığı mücadele neticesinde şampiyonluk kupasını da kazandırdı. Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futsal Takımı ise Burdur 2.si oldu. Bunların dışında satranç turnuvalarında her yaş kategorisinde il derecesi elde eden birçok öğrencisi bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji yüzme branşında her yaş kategorisinde il derecesi elde eden birçok sporcusu ile birincilik kürsüsüne çıktı. İşte Burdur Bahçeşehir Kolejinin spor karnesi;   “Anadolu Lisesi Futsal Takımımız İl 2.si oldu. Ortaokul Basketbol takımımız 3 yıl üst üste şampiyon oldu. Anadolu Lisesi Voleybol takımımız il 1.si olmuştur. Anadolu Lisesi Kız basketbol takımımız il 3.sü oldu. Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Satranç turnuvalarında il 1.liği ve 2.liği elde etmiştir İlkokul öğrencilerimiz Satranç turnuvalarında il 1.liği, il 2.liği ve il 3.lüğü elde etmişlerdir.”
Burdur Bahçeşehir Koleji standartlarını her geçen gün yükselterek Burdur eğitimini taçlandırmaya devam ediyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji standartlarını her geçen gün yükselterek Burdur eğitimini taçlandırmaya devam ediyor.

Akademik başarıların yanı sıra Sosyal ve Sportif alandaki hedefleri de başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Geçen Eğitim-Öğretim döneminde Ortaokul Basketbol takımı geleneği bozmayarak 3. yılda da şampiyonluk kupasını okula getirdi. Anadolu Lisesi kız voleybol takımı 34 takım arasından yaptığı mücadele neticesinde şampiyonluk kupasını da kazandırdı. Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futsal Takımı ise Burdur 2.si oldu. Bunların dışında satranç turnuvalarında her yaş kategorisinde il derecesi elde eden birçok öğrencisi bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji yüzme branşında her yaş kategorisinde il derecesi elde eden birçok sporcusu ile birincilik kürsüsüne çıktı. İşte Burdur Bahçeşehir Kolejinin spor karnesi;

 

“Anadolu Lisesi Futsal Takımımız İl 2.si oldu.

Ortaokul Basketbol takımımız 3 yıl üst üste şampiyon oldu.

Anadolu Lisesi Voleybol takımımız il 1.si olmuştur.

Anadolu Lisesi Kız basketbol takımımız il 3.sü oldu.

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Satranç turnuvalarında il 1.liği ve 2.liği elde etmiştir

İlkokul öğrencilerimiz Satranç turnuvalarında il 1.liği, il 2.liği ve il 3.lüğü elde etmişlerdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.