Burdur Bahçeşehir Kolejinden LGS’de Büyük Başarı

Eğitim 20.07.2020 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Kolejinden LGS’de Büyük Başarı

Burdur Bahçeşehir Kolejinden LGS’de Büyük Başarı
Burdur Bahçeşehir Koleji, Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sınavı’nda başarı elde ederek eğitimdeki başarısını kanıtladı. Türkiye geneli sonuçlara göre 0,02’lik dilimde 1 öğrencisi, 1’lik dilimde 10 öğrencisi, 2’lik dilimde 12 öğrencisi ve 3’lük dilimde 7 öğrencisi yer alan Burdur Bahçeşehir Koleji, 10’luk dilimde 51 öğrencisinin yer almasını sağladı. Bu başarının Burdur için hayırlı olmasını dileyen Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Gurbet ÇETİN; “4 yıl boyunca eğitimini okulumuzda alarak mezun ettiğimiz ve LGS’ye giren tüm 8. sınıf öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyoruz. Bu büyük başarıdan dolayı öğrencilerimizi emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyoruz.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Kolejinden LGS’de Büyük Başarı

Burdur Bahçeşehir Koleji, Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sınavı’nda başarı elde ederek eğitimdeki başarısını kanıtladı.

Türkiye geneli sonuçlara göre 0,02’lik dilimde 1 öğrencisi, 1’lik dilimde 10 öğrencisi, 2’lik dilimde 12 öğrencisi ve 3’lük dilimde 7 öğrencisi yer alan Burdur Bahçeşehir Koleji, 10’luk dilimde 51 öğrencisinin yer almasını sağladı. Bu başarının Burdur için hayırlı olmasını dileyen Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Gurbet ÇETİN; “4 yıl boyunca eğitimini okulumuzda alarak mezun ettiğimiz ve LGS’ye giren tüm 8. sınıf öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyoruz. Bu büyük başarıdan dolayı öğrencilerimizi emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.