BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN BİR İLK DAHA

Eğitim 16.02.2017 - 13:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN BİR İLK DAHA

BURDUR’A PEK ÇOK İLKLERİ GETİREN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ŞİMDİ DE GAZETE YAYINLADI.
Kurulduğu günden bugüne Burdur’un eğitim çıtasını yükselten, öğrencilerin Avrupa standartlarında eğitim öğretim almasını vizyon edinen, bunlarla birlikte sosyokültürel etkinlikleriyle de öğrenci ve velilerine sosyalleştiren Bahçeşehir Koleji vizyonunu bir tık daha genişleterek ilk okul gazetesini yayınlamaya başladı. Daha önce kent merkezindeki çeşitli okullarda da teşebbüs edilen fakat uzun süreli olmayan okul gazeteleri bu defa Bahçeşehir Koleji ile rayına oturmuş bir şekilde çıkmaya başlıyor. Gerek öğrencilerin ve ebeveynlerin gerekse kolej çalışanlarının çeşitli çalışma, yazı, haber, şiir, resim, kompozisyonlarını aktaracak olan gazete ile okuldaki tüm aktiviteler daha geniş kitlelerin bilgisine sunulmuş olacak. Bu sosyal etkinliğe ilişkin basın açıklaması yapan Okul Müdürü Hurşit Çetin gazetenin heyecanını Burdur’daki tüm basın mensuplarıyla paylaşmış olmanın gururunu yaşadı. Çetin yaptığı açıklamada şu cümlelerle durumu güncelledi: “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak merakla beklenen İLK OKUL GAZETEMİZİ Burdur halkıyla buluşturduk. Toplamda 8 sayfadan oluşan gazetemizde okul içi aktivitelerimizden, aldığımız ödüllerden, veli görüşlerinden, eğitim kalitemizi mükemmele taşıma hedefimizden bahsettik. Bundan sonraki sayılarımız öğrencilerimizin şiir, deneme türündeki yazılarıyla ve yoğun katılımlarıyla devam edecektir.”                        
BURDUR’A PEK ÇOK İLKLERİ GETİREN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ŞİMDİ DE GAZETE YAYINLADI.

Kurulduğu günden bugüne Burdur’un eğitim çıtasını yükselten, öğrencilerin Avrupa standartlarında eğitim öğretim almasını vizyon edinen, bunlarla birlikte sosyokültürel etkinlikleriyle de öğrenci ve velilerine sosyalleştiren Bahçeşehir Koleji vizyonunu bir tık daha genişleterek ilk okul gazetesini yayınlamaya başladı. Daha önce kent merkezindeki çeşitli okullarda da teşebbüs edilen fakat uzun süreli olmayan okul gazeteleri bu defa Bahçeşehir Koleji ile rayına oturmuş bir şekilde çıkmaya başlıyor. Gerek öğrencilerin ve ebeveynlerin gerekse kolej çalışanlarının çeşitli çalışma, yazı, haber, şiir, resim, kompozisyonlarını aktaracak olan gazete ile okuldaki tüm aktiviteler daha geniş kitlelerin bilgisine sunulmuş olacak. Bu sosyal etkinliğe ilişkin basın açıklaması yapan Okul Müdürü Hurşit Çetin gazetenin heyecanını Burdur’daki tüm basın mensuplarıyla paylaşmış olmanın gururunu yaşadı.

Çetin yaptığı açıklamada şu cümlelerle durumu güncelledi: “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak merakla beklenen İLK OKUL GAZETEMİZİ Burdur halkıyla buluşturduk. Toplamda 8 sayfadan oluşan gazetemizde okul içi aktivitelerimizden, aldığımız ödüllerden, veli görüşlerinden, eğitim kalitemizi mükemmele taşıma hedefimizden bahsettik. Bundan sonraki sayılarımız öğrencilerimizin şiir, deneme türündeki yazılarıyla ve yoğun katılımlarıyla devam edecektir.”                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.